JA Solar dodá společnosti British Solar Renewables solární moduly

Datum: 03.03.2014
Šanghaj 3. března (PROTEXT/PRNewswire) - JA Solar dodá společnosti British Solar Renewables své solární moduly s vysokou účinností, ze čtvercového monokrystalického křemíku, a to o celkovém výkonu 7,8 MW Firma JA Solar Holdings Co., Ltd. (index Nasdaq: JASO) (dále jen "JA...
Šanghaj 3. března (PROTEXT/PRNewswire) - JA Solar dodá společnosti British Solar Renewables své solární moduly s vysokou účinností, ze čtvercového monokrystalického křemíku, a to o celkovém výkonu 7,8 MW Firma JA Solar Holdings Co., Ltd. (index Nasdaq: JASO) (dále jen "JA Solar" nebo "firma"), jeden z největších světových výrobců solárních panelů s vysokou účinností, dnes oznámila, že dodá své solární panely ze čtvercového monokrystalického křemíku do panelů, které British Solar Renewables, přední britský projektant rozsáhlých energetických celků v oblasti obnovitelných zdrojů, navrhne do solární farmy o výkonu 7,8 MW, která se nachází na jihozápadě Velké Británie. Dodávky modulů typu JAM6R 270W P se 60 buňkami by měly být dokončeny během prvního čtvrtletí roku 2014. Tato poslední spolupráce navazuje na dodávky solárních modulů o celkovém výkonu 30 MW, které JA Solar společnosti British Solar Renewables dodala pro pozemní projekty realizované v roce 2013. "Schopnost JA Solar dodávat solární panely s vysokou účinností ve velmi krátkých dodacích lhůtách byla důležitým faktorem, který nám umožnil tuto zakázku získat," řekl Baofang Jin, generální ředitel a předseda představenstva JA Solar. "Ve Velké Británii jsme si vybudovali silnou partnerskou síť, a to jak v oblasti rezidenčních projektů, tak v oblasti veřejnoprávních energetických projektů. Roste zde poptávka po našich produktech s vysokou účinností. I v roce 2014 očekáváme na rychle rostoucím trhu ve Velké Británii dobré výsledky." Generální ředitel firmy British Solar Renewables, Angus MacDonald, dodal: "British Solar Renewables se snaží využívat ve svých projektech kvalitní produkty, a tak poptáváme špičkové výrobky od těch nejspolehlivějších dodavatelů. Jsme rádi, že můžeme opět spolupracovat s JA Solar, která trvale dokazuje, že patří mezi nejlepší dodavatele, co se týče použitých technologií a kvality produktů." Alastair Mounsey, ředitel JA Solar pro Velkou Británii, řekl: "Maximalizace návratnosti investice do obnovitelných zdrojů vyžaduje nejen nižší pořizovací náklady, ale také co nejdelší životnost. Věříme, že dobrý výkon našich 270 W modulů, spolu s jejich dlouhou životností, umožní firmě British Solar Renewables dosáhnout rychlejší návratnosti vložené investice a vyšší zisk během období životnosti tohoto projektu." JA Solar bude své 270W moduly ze čtvercového monokrystalického křemíku vystavovat na veletrhu Ecobuild v Londýně ve dnech 4. až 6. března a současně zde představí také novou generaci vysoce účinných buněk a modulů se 60 buňkami řady RECIUM a PERCIUM. KONTAKT: Brunswick Group, Nick Beswick, Tel: +86-10-5960-8600, E-mail: jasolar@brunswickgroup.com; Cindy Zheng, Tel: +1-212-333-3810, E-mail: jasolar@brunswickgroup.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.