První česká škola učí dovednostem pro 21. století

Datum: 26.02.2014
Praha 26. února (PROTEXT) - Základní škola Magic Hill se stala oficiálním partnerem projektu Microsoft - Dovednosti pro 21. století. ZŠ Magic Hill v Říčanech, jako první a dosud jediná česká škola, zavádí do svého školního vzdělávacího programu model 21st Century Learning...
Praha 26. února (PROTEXT) - Základní škola Magic Hill se stala oficiálním partnerem projektu Microsoft - Dovednosti pro 21. století. ZŠ Magic Hill v Říčanech, jako první a dosud jediná česká škola, zavádí do svého školního vzdělávacího programu model 21st Century Learning Design Rubrics, který je vědeckým výstupem Innovative Teaching and Learning Research společnosti Microsoft. Jedná se o studii, která definovala šest hlavních cílů vzdělávání a zároveň dovedností žáků, které se jeví nadčasové a lze u nich předpokládat, že odpovídají na požadavky globálního světa. Identifikují hlavní schopnosti, které budou dnešní žáci ve svém budoucím studijním, pracovním i osobním životě muset prokázat. Konkrétně je to: spolupráce, formování znalostí, řízení sebe sama, řešení problémů a inovace, využívání ICT pro učení a způsob komunikace. Tento model je implementován do škol po celém světě. Výstupy ze spolupráce Magic Hill - Microsoft Partneři ve vzdělávání by měly sloužit jako reference a příklad dobré praxe pro další školy s podobnými cíli. Kontakt: www.magic-hill.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.