JA Solar uvádí na trh nové vysoce efektivní fotovoltaické moduly

Datum: 26.02.2014
Šanghaj 26. února (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar, přední světový výrobce vysoce výkonných solárních buněk a modulů, představí v únoru letošního roku na světových výstavách moduly PERCIUM a RIECIUM. Produkty již byly úspěšně prezentovány na výstavě CleanTech...
Šanghaj 26. února (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar, přední světový výrobce vysoce výkonných solárních buněk a modulů, představí v únoru letošního roku na světových výstavách moduly PERCIUM a RIECIUM. Produkty již byly úspěšně prezentovány na výstavě CleanTech Summit & Exhibition v Izraeli 18. února a objeví se na několika nadcházejících akcích, jako jsou například výstavy PV Expo v Japonsku 26. února, Ecobuild ve Velké Británii v březnu a květnová SNEC v Číně. U modulů 6x10 PERCIUM se očekává výkon 285W, který překonává průměrné mono-krystalické silikonové ("mono-Si") solární buňky o 20W. Solární buňky PERCIUM, základní prvek modulů PERCIUM vykazují o 20,3% vyšší efektivitu konverze, což je o 1,3% více než průměr, pomocí využití takových technologií jako je například pasivovaná zadní strana a lokální struktura BSF(Black Surface Field). Modul produkuje o 8% více energie na jednotku plochy než je průměr. Také budou dramaticky sníženy náklady na přepravu, instalaci a náklady na optimální provoz. V prostředí s menší intenzitou světla bude generováno o 1% energie více díky vynikajícímu výkonu modulů i v těchto podmínkách. U modulů 6x10 RIECIUM se očekává výkon 270W, který překonává průměrné multi-krystalické silikonové solární buňky o 15W a průměrné mono-Si solární buňky o 5W. S využitím techniky černého silikonu mohou solární buňky RIECIUM, které jsou klíčovým prvkem modulů RIECIUM, vypadat identicky, takže celek působí velmi dobře. Solární buňky RIECIUM vykazují o 18,3% vyšší efektivitu konverze, což je o 0,8% víc než je průměr. Modul produkuje o 6% více energie na jednotku plochy než je průměr a náklady na přepravu, plochu, instalaci a náklady na optimální provoz budou dramaticky nižší. Kromě toho prokázaly moduly RIECIUM svou vynikající odolnost proti potenciální indukované degradaci (PID), jak vyplynulo z dvojího testu IEC. Společnost JA Solar používá pouze vysoce kvalitní díly od nejlepších dodavatelů. Všechny své produkty vyrábí automaticky ve vlastním závodě postupem, který kontroluje a certifikuje institut PI-Berlin a Solar-IF. Kromě testů PID, prošly výrobky společnosti rovněž testy dlouhodobé spolehlivosti, testy odolnosti v náročném prostředí a dalšími testy, které certifikovaly společnosti TUV, SUD a ETL. Modul PERCIUM je určený na střechy obytných a komerčních budov (malé a střední velikosti). Modul RIECIUM je vhodný nejen pro pozemní instalaci a střechy výrobních budov, ale rovněž střechy obytných a komerčních staveb. Společnost JA Solar plánuje, že zahájí masovou výrobu těchto dvou modulů a začlení je do výroby pro komerční využití v květnu letošního roku. Další informace naleznete na internetové adrese www.jasolar.com. KONTAKT: Erica Hu Tel : +86-21-6095-5888*5535 Email : hucm@jasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.