Na Hochschule Fresenius můžete studovat mezinárodně

Datum: 21.02.2014
Praha 21. února (PROTEXT) - Praha, Berlín, New York…studenti a studentky německé vysoké školy Hochschule Fresenius mají na výběr. Díky jedinečné síti poboček vysoké školy mohou svoje studium absolvovat v různých městech a zemích. Integrovaný zahraniční pobyt může zahrnovat...
Praha 21. února (PROTEXT) - Praha, Berlín, New York…studenti a studentky německé vysoké školy Hochschule Fresenius mají na výběr. Díky jedinečné síti poboček vysoké školy mohou svoje studium absolvovat v různých městech a zemích. Integrovaný zahraniční pobyt může zahrnovat hlavní studijní obor nebo jednotlivé studijní obory v německém/anglickém jazyce a bude probíhat v jedné z našich lokalit v zahraničí: • Mnichov (všechny studijní obory) • Idstein/Frankfurt (všechny studijní obory) • New York (jednotlivé moduly nebo celý studijní obor Marketing Management či Personální psychologie) V New Yorku nabízíme našim studentům možnost absolvovat jednotlivé moduly studijních oborů v časovém období 2 - 3 týdnů nebo celý studijní odbor. Našim studentům nabízíme také účast na programu Letní školy v Idsteinu /Frankfurtu a v Mnichově. Účast a průběh semestru v zahraničí jsou spojené s dalšími podmínkami a přijímacím testem. Náklady za studijní pobyt nejsou zahrnuty v běžných studijních poplatcích. Víc informaci na http://www.hs-fresenius.cz KONTAKT: Alexandra Mostýn Manažerka PR a tisková mluvčí alexandra.mostyn@hs-fresenius.cz Tel.: 605 222 978
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.