Nový studijní program na Hochschule Fresenius v Praze

Datum: 20.02.2014
Praha 20. února (PROTEXT) - Německá vysoká škola Hochschule Fresenius v Praze rozšiřuje svoji nabídku bakalářských kursů. Od zimního semestru bude možno studovat obor Management turistického ruchu & Management eventů. Při studiu tohoto bakalářského studijního programů...
Praha 20. února (PROTEXT) - Německá vysoká škola Hochschule Fresenius v Praze rozšiřuje svoji nabídku bakalářských kursů. Od zimního semestru bude možno studovat obor Management turistického ruchu & Management eventů. Při studiu tohoto bakalářského studijního programů se studenti učí - převzít manažerské a marketingové úkoly v oborech turismu, hoteliérství a pořádání eventů - získat kompetence v podnikové ekonomii a specifické oborové know how turistického, hotelového a eventového průmyslu - nasbírat během studia cenné zahraniční zkušenosti - rozvíjet moderní strategie a koncepty pro tržní zhodnocení měst, regionů a eventů - koncipovat a realizovat akce, PR a marketingové kampaně Pokud toto jsou dovednosti a znalosti, které chcete mít, pak je pro vás studium programu Management turistického ruchu & Management eventů tím pravým mezinárodně zaměřeným bakalářským programem. Studium probíhá v češtině, probíhá v Praze a je součástí uznávané německé vysoké školy Hochschule Fresenius. Studijní program Management turistického ruchu & Management eventů je značně orientován na praxi a poskytne vám rozsáhlé jazykové vzdělání. Díky tomu vás dokonale kvalifikuje pro kariéru v rostoucím oboru cestovního ruchu. Kontakt: Alexandra Mostýn Manažerka PR a tisková mluvčí tel.: 605 222 978
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.