Peak expanduje do zahraničí s novou reklamní kampaní

Datum: 05.01.2014
HONGKONG 5. ledna (PROTEXT/PRNewswire) - Firma Peak expanduje do zahraničí s novou reklamní kampaní, kterou představila na náměstí Times Square v New Yorku Od 1. ledna je na náměstí Times Square v New Yorku jako první čínská značka sportovního oblečení, firma Peak. V souladu...
HONGKONG 5. ledna (PROTEXT/PRNewswire) - Firma Peak expanduje do zahraničí s novou reklamní kampaní, kterou představila na náměstí Times Square v New Yorku Od 1. ledna je na náměstí Times Square v New Yorku jako první čínská značka sportovního oblečení, firma Peak. V souladu se svou vizí vytvoření mezinárodní značky, představila firma Peak novou reklamu s Tony Parkerem a Shane Battierem, kteří posílají novoroční přání a jsou přitom oblečeni do tradičního čínského oblečení. Tato reklama bude oslovovat tisíce obyvatel New Yorku a turistů z celého světa, kteří na náměstí Times Square projdou, a to až do začátku čínského nového lunárního roku, tedy do 31. ledna 2014. Značka Peak oslavila své 25. výročí den předtím, než se tato reklama začala vysílat. Jingnan Xu, zakladatel společnosti Peak, poznamenal, že "rok 2014 bude pro Peak rokem, kdy naplní svou mezinárodní vizi." Po 25. letech poctivé práce se firmě Peak podařilo splnit řadu důležitých cílů, včetně vytvoření jména, registraci obchodní známky, zvýšení standardů kvality, vybudování image značky a expanze do zahraničí. Po úspěchu v NBA firma Peak rozšířila své aktivity a stala se oficiálním partnerem sportovních organizací FIBA, WTA a dalších dobře známých organizací, které pořádají mezinárodní turnaje. Firma Peak podepsala sponzorské smlouvy s více než 10 hráči NBA, včetně Tony Parkera, Shane Battiera a téměř 30 hráčkami tenisové asociace WTA, včetně Galiny Voskoboevové. Peak nyní působí na více než 80 zahraničních trzích, včetně USA, Německa a Austrálie a za první polovinu roku zde firma dosáhla 14,8% ze svých celkových tržeb, čímž se stala největší čínskou společností v oblasti sportovního oblečení podle objemu zahraničních prodejů. O společnosti Peak Sport Products Co. Limited Peak Sport Products Co., Limited (burzovní kód: 1968.HK) je přední firmou v oblasti sportovního oblečení v Číně a je kotována na hlavním trhu burzy v Hong Kongu (Hong Kong Stock Exchange) od 29. září 2009. Skupina se hlavně zabývá návrhem, vývojem, výrobou, distribucí a prodejem sportovního zboží (včetně obuvi, módních doplňků a příslušenství) pod značkou "PEAK". K 30. červnu 2014 provozovala v Číně na 6 194 maloobchodních prodejen. Firma Peak se zaměřuje na mezinárodní strategii budování značky a od října 2007 je oficiálním marketingovým partnerem basketbalové asociace NBA v Číně. Skupina dlouhodobě spolupracuje s renomovanými pořadateli turnajů, jako jsou například Mezinárodní basketbalová federace (FIBA), Asociace ženského tenisu (WTA) nebo Stankovic kontinentální pohár. KONTAKT: Michael Zhang, zástupce ředitele pro PR, Peak Sport Products Co., Limited, +86-137-1657-1308, zhangml@chinapeak.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.