Výběrové řízení na gen. řed. Svazu průmyslu a dopravy ČR

Datum: 17.12.2013
Praha 17. prosince (PROTEXT) - Představenstvo Svazu průmyslu a dopravy ČR vypisuje výběrové řízení na obsazení pozice GENERÁLNÍ ŘEDITEL/KA SVAZU PRŮMYSLU A DOPRAVY ČR Profil uchazeče Kvalifikační požadavky Vysokoškolské vzdělání (výhodou je ekonomický,...
Praha 17. prosince (PROTEXT) - Představenstvo Svazu průmyslu a dopravy ČR vypisuje výběrové řízení na obsazení pozice GENERÁLNÍ ŘEDITEL/KA SVAZU PRŮMYSLU A DOPRAVY ČR Profil uchazeče Kvalifikační požadavky Vysokoškolské vzdělání (výhodou je ekonomický, právnický, případně technický směr) Praxe ve vedoucí pozici nejméně 5 let Občanská a trestní bezúhonnost (výpis z evidence Rejstříku trestů) Odborné znalosti a zkušenosti Organizační a řídící schopnosti Znalost podnikatelského prostředí v České republice Orientace v makroekonomických ukazatelích a trendech, daňové problematice, hospodaření a podnikových financích Orientace v prioritních oblastech zájmu Svazu průmyslu a dopravy ČR (zahrnující zejména energetiku, dopravu, strojírenství, ekologii, výzkum, vývoj a inovace, oblast zaměstnavatelských vztahů a trhu práce, školství a vzdělávání, mezinárodní obchod a podpora exportu) Orientace v evropské problematice včetně oblasti evropských fondů Znalost státní správy a samosprávy Znalost provázanosti makroekonomického myšlení s mikroekonomickým Jazykové znalosti Výborná znalost dvou světových jazyků slovem a písmem, prioritní je angličtina, další znalost – výběr ruština, němčina, španělština, francouzština Další schopnosti a dovednosti Zkušenost s vedením lidí, umění motivovat podřízené Řídící a týmová práce Komunikační a prezentační dovednosti, a to i v mezinárodním prostředí Schopnost vyjednávat s partnery – zejména s vládou a odbory Uživatelská znalost práce s PC Očekáváme Vysoké pracovní nasazení Implementaci dlouhodobé strategie a vize Svazu Schopnost fundraisingu a zajištění dlouhodobé finanční stability Svazu Nabízíme Zajímavou práci v nejvýznamnější organizaci zaměstnavatelů v ČR na plný pracovní úvazek Odpovídající mzdové ohodnocení Řádnou dovolenou v délce 5 týdnů Místo výkonu: Praha Předpokládaný nástup do funkce od 1. srpna 2014 Jak se přihlásit? Přihlášky s požadovanými doklady doručte osobně, případně zašlete v zalepené obálce s označením "Výběrové řízení na generálního ředitele" na sekretariát Svazu průmyslu a dopravy ČR, na adresu: Freyova 948/11, 190 00 Praha 9. K přihlášce je nutné připojit: Strukturovaný životopis s údaji o ukončeném vysokoškolském vzdělání, dosavadních zaměstnáních a praxi, odborných znalostech a dovednostech, včetně osobních vlastností a charakteristiky Výpis z evidence Rejstříku trestů Stručnou prezentaci představ ve funkci „Generálního ředitele SP ČR“ a dalšího směřování SP ČR Písemný souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely tohoto výběrového řízení ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů v platném znění Termín podání přihlášky Nejzazší termín pro přihlášky je 28. únor 2014! Na přihlášky podané po uvedené lhůtě nebude brán zřetel. KONTAKT: Podrobnější informace o pracovní pozici podá Radek Špicar, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR, e-mail: rspicar@spcr.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.