Mimořádně úspěšné symbolické datum 11.12. 13

Datum: 16.12.2013
Praha 16. prosince (PROTEXT) - Ve středu dne 11. 12. 2013 se uskutečnil v pražském hotelu Ambassador slavnostní večer u příležitosti 20. výročí existence České centrály cestovního ruchu-CzechTourism. Cenu za mimořádný počin v oblasti odborného vzdělávání získala Vysoká...
Praha 16. prosince (PROTEXT) - Ve středu dne 11. 12. 2013 se uskutečnil v pražském hotelu Ambassador slavnostní večer u příležitosti 20. výročí existence České centrály cestovního ruchu-CzechTourism. Cenu za mimořádný počin v oblasti odborného vzdělávání získala Vysoká škola hotelová v Praze a osobně ji převzal její jednatel doc. Ing. Miroslav Čertík, CSc. „V náročné konkurenci s dalšími středními i vysokými školami byla oceněna právě Vysoká škola hotelová. Této skutečnosti si velmi vážím,“ konstatoval s potěšením docent Čertík, který si cenu s mottem „Pro ty, kteří to s mladou generací myslí dokolečka dokola dobře“, převzal. Kontakt: www.vsh.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.