Česká teenpopová dívčí skupina 5Angels zažívá největší úspěch dosavadní kariéry

Datum: 10.12.2013
Margate (Británie) 10. prosince (PROTEXT) - V přímořském anglickém městě Margate zahajuje dnes večer dívčí teenpopová skupina 5Angels společné turné s populární anglickou chlapeckou skupinou Union J. "Po úspěšném představení nového videoklipu World Domination a...
Margate (Británie) 10. prosince (PROTEXT) - V přímořském anglickém městě Margate zahajuje dnes večer dívčí teenpopová skupina 5Angels společné turné s populární anglickou chlapeckou skupinou Union J. "Po úspěšném představení nového videoklipu World Domination a říjnové show v londýnské Wembley areně je v prosinci a lednu čeká třiadvacet koncertů po Anglii, Irsku a Skotsku, které produkují významné světové agentury CAA a Sony ATV Publishing," říká manažer 5Angels Roman Roun. "Zpátky do České republiky se 5Angels vrací v polovině ledna, aby se intenzivně připravovaly na česko slovenské turné“, dodal Roun. Skupina 5Angels vznikla v roce 2007, tvoří ji pětice dívek ve věku od 13 do 16 let a vystupují ve složení Angelina Shestak, Vendy Vošmiková, Tereza Haklová, Veronika Spurná a Nikola Mertlová. Dívky vydaly celkem čtyři CD a dvě DVD, účinkovaly ve vlastním lifestylovém pořadu pro teenagery Zóna IN 5Angels a byly obsazeny do hlavních rolí muzikálu Andílci za školou. S Karlem Gottem nazpívaly úspěšný duet Hvězdný rej. Od 1. prosince 2013 skupina přešla pod exkluzivní management Roman Roun Agency. Kontakt: Roman Roun Tel.: +420 608 88 77 28 Roman Roun Agency http://roun.cz ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.