IMRECZEOVA na předvánočním Designsupermarketu

Datum: 29.11.2013
Praha 29. listopadu (PROTEXT) - „IMRECZEOVA“ je česká módní značka, která se specializuje na luxusně-ležérní dámské oblečení s dokonalým zpracováním, konceptuální jednoduchostí a lehce avantgardním přesahem. Zakladatelem a hlavním návrhářem značky je Zdeňka Imreczeová. ...
Praha 29. listopadu (PROTEXT) - „IMRECZEOVA“ je česká módní značka, která se specializuje na luxusně-ležérní dámské oblečení s dokonalým zpracováním, konceptuální jednoduchostí a lehce avantgardním přesahem. Zakladatelem a hlavním návrhářem značky je Zdeňka Imreczeová. Více na webových stránkách: http://imreczeova.com Viz také krátký příběh ze života módního návrháře & životopis Zdeňky Imreczeové, který se nachází pod citátem: „VÁŠEŇ JE URČITOU FORMOU INTELIGENCE“: http://imreczeova.com/o-mne V souvislosti s blížícími se vánocemi bude možné všechny modely ze současné kolekce „IMRECZEOVA AW13“ vyzkoušet i koupit na již tradičním DESIGNSUPERMARKETU, který je mezinárodním prodejním festivalem současného designu. V rámci Designsupermarketu se také bude konat výprodej ze straších kolekcí „IMRECZEOVA“. Na tyto modely, ve kterých se hlavně objevují kabáty, saka a večerní šaty, bude sleva 30 - 40 %. Designsupermarket se koná od 4. 12. do 8. 12. 2013, Kafkův dům, nám. Franze Kafky 3, Praha 1 Více na webových stránkách DSM: http://www.designsupermarket.cz/info KONTAKT: Petr Foltera Creative Director & Co-founder IMRECZEOVA & FIORINA FURY tel.: +420 604 146 992 email: info@imreczeova.com email: petr@fiorinafury.com web(dámská móda): http://imreczeova.com web(pánská móda): http://fiorinafury.com ------
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.