Největší nájemní transakci uzavřela za 3. kvartál společnost Pr

Datum: 28.11.2013
Praha 28. listopadu (PROTEXT) - Na základě dostupných dat o trhu kancelářských prostor v Praze uzavřela největší nájemní transakci za 3. čtvrtletí letošního roku společnost Professionals s.r.o., člen aliance BNP Paribas Real Estate. Největší transakcí byla renegociace...
Praha 28. listopadu (PROTEXT) - Na základě dostupných dat o trhu kancelářských prostor v Praze uzavřela největší nájemní transakci za 3. čtvrtletí letošního roku společnost Professionals s.r.o., člen aliance BNP Paribas Real Estate. Největší transakcí byla renegociace o ploše 6 277 m? v budově Avenir Business Park v Praze 5 pro IT společnost SAP. Professionals při této transakci zastupovala správce budovy Avenir Business Park - společnost SachsenFonds Asset Management Czech. Pro srovnání, druhá největší transakce se uskutečnila v projektu Balabenka (3 424 m?) v Praze 9, jejímž novým nájemcem se stala společnost ČSOB, kterou následovala renegociace IT společnosti Infor v budově City Empiria (2 650 m?) v Praze 4. SAP je německá nadnárodní softwarová korporace, lídr na trhu se zaměřením na aplikace podnikového softwaru a služeb s regionálními kancelářemi po celém světě. „Tato transakce byla zároveň rozšířením pronajímané plochy o dalších 729 m? na celkových 7 006 m?.“, vysvětluje Petr Černovský, Associate Director společnosti Professionals, která transakci zprostředkovala. „Výše uvedená transakce je důkazem, že v případě Avenir Business Park se jedná o velmi úspěšnou budovu, která dlouhodobě prokazuje své kvality, zejména z pohledu vysokých technických standardů, flexibility pronajímaných jednotek, nízkých provozních nákladů a výborné dopravní dostupnosti. Avenir Business Park vykazuje plnou obsazenost a je velmi kladně hodnocen svými nájemci, což je způsobeno do velké míry kompetentním a zkušeným managementem majitele budovy.“, doplňuje Petr Černovský z Professionals. V celkovém pořadí se tato transakce svou výší pronajaté plochy řadí na čtvrté místo od začátku roku 2013. KONTAKT: Petr Černovský Associate Director/Commercial Property Professionals s.r.o. petr.cernovsky@professionals.cz +420 602 496 544
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.