Weber představuje novou aplikaci k energetickému posouzení budov

Datum: 27.11.2013
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Rychle, přehledně a zdarma je možné zjistit, jak si stojí daný objekt v rámci státních podpor. Nový kalkulační on-line program weber.calc umožní spočítat energetické posouzení rekonstrukce obvodového pláště budovy. Stačí navštívit www.weber-terranova.cz ...
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Rychle, přehledně a zdarma je možné zjistit, jak si stojí daný objekt v rámci státních podpor. Nový kalkulační on-line program weber.calc umožní spočítat energetické posouzení rekonstrukce obvodového pláště budovy. Stačí navštívit www.weber-terranova.cz Na základě velkého zájmu veřejnosti Weber ve spolupráci s předními oborníky připravil nejen pro stavební veřejnost nový on - line výpočtový programu weber.calc. Stačí vyplnit základní údaje a hodnoty o domě a okamžitě získáte aktuální stav. Výsledek je možný vytisknout či uložit a kontaktovat weber.specialisty, případně další odborníky. Aplikace umožňuje porovnávat dosažené hodnoty i se vzorovými daty. Velkou výhodou je jednoduchost, rychlost, přehlednost. Tuto službu Weber nabízí on-line všem a ZDARMA. Jak program získat? Navštivte stránky www.weber-terranova.cz Výhody weber.calc: bez registrace, ZDARMA, bez žádných závazků. Zároveň na těchto stránkách je veřejnosti dostupná vizualizační aplikace weber.color design, kde si můžete v pohodlí domova, i hodnocený dům barevně ztvárnit. Tím uživatel ušetří čas i peníze vynaložené za nevhodně zvolené kombinace barev. Něco o Weber: je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádní a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Kontakt: Monika Ruffrová divize WEBER Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 Tel.: 272 701 137; Fax: 272 701 138 E-mail: monika.ruffrova@weber-terranova.cz www.weber-terranova.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.