Do Chorvatska s kurzem za 26Kč/€

Datum: 26.11.2013
Praha 26. listopadu (PROTEXT) - Dnešním dnem byl zahájen prodej dovolené v Chorvatsku pro nadcházející letní sezonu. Klienti naší agentury mohou do 31.12.2013 využít výhodného přepočtu cen v kurzu 26Kč/€. Další novinkou jsou slevové karty, které umožňují rezervace se slevou...
Praha 26. listopadu (PROTEXT) - Dnešním dnem byl zahájen prodej dovolené v Chorvatsku pro nadcházející letní sezonu. Klienti naší agentury mohou do 31.12.2013 využít výhodného přepočtu cen v kurzu 26Kč/€. Další novinkou jsou slevové karty, které umožňují rezervace se slevou 10% z běžných cen. K 10. výročí založení naší internetové cestovní agentury trip.travel, s.r.o. jsme pro klienty připravili několik novinek, které umožní našim klientům výhodné rezervace ubytování v apartmánech, hotelech, majácích a rekreačních resortech Chorvatska. Celkem je pro rok 2014 připraveno více než 12000 nabídek dovolené v Chorvatsku, které je možno jednoduše rezervovat online na http://www.croatia24.travel/cs/ Do 31.12.2013 přepočet v kurzu 26Kč/€ First Minute Chorvatsko slevy 10% až 50% Pro držitele PREMIUM karet dodatečná sleva 10% Platba zálohy 30% - 50% z ceny, doplatek hotově až při nástupu na ubytování Co k nové slevové politice řekl ředitel cestovní agentury trip.travel, s.r.o. Ing. Miroslav Falber, MBA.: "Vzhledem k poklesu kurzu české koruny vůči EURu jsme se rozhodli zvýhodnit nákupy pro naše klienty. Nyní mohou rezervovat svou dovolenou v Chorvatsku za fixní kurz 26Kč/€. Toto zvýhodnění je platné do 31.12.2013 bez ohledu na výši aktuálních konverzních cen eura. Zvýhodnění se týká rezervací na našich stránkách věnovaným Chorvatsku - http://www.croatia24.travel/cs/ " Naši klienti mohou vybírat kvalitní a prověřené ubytovací kapacity v celém Chorvatsku. Kvalitní apartmány s terasou a s výhledem na moře jsou základem nabídky. Samozřejmostí je široká nabídka ubytování přímo na pláži. Pro náročné cestovatele nabízíme apartmány a vily s bazénem. Stále oblíbenější u našich klientů jsou Robinsonské pobyty - vybrané domy na samotě, kde nebudete nikým rušeni. Nezapomínáme ani na pobyt vašich domácích mazlíčků, pobyt s nimi je možný v řadě domů, vil a apartmánů. Standardem posledních let se stává také připojení k internetu, které vyžaduje stále větší procento klientů. Cestovní agentura trip.travel, s.r.o. nabízí již 10. sezonu ubytování v rekreačních vilách, apartmánech v lokalitách celé Evropy. Celkem je na výběr z více než 50.000 ubytovacích kapacit, které je možno objednat online na http://dovolena.trip.travel/. Za dobu existence jsme obsloužili již více než 100.000 klientů nejen z ČR, ale i ze zahraničí. Webové stránky s nabídkou ubytování jsou lokalizovány do 21 jazyků. K nejoblíbenějším letním destinacím patří dlouhodobě Chorvatsko (http://www.croatia24.travel/cs/), Itálie, Španělsko, Rakousko, Francie. K nejoblíbenějším zimním destinacím patří Rakousko, Itálie, Francie a Švýcarsko (http://lyzovani.trip.travel/). V nabídce máme také objekty pro nejnáročnější klientelu - cca. 2000 objektů pro VIP klienty (http://vip.trip.travel/).   Kontakt: Ing. Miroslav Falber, MBA. falber@trip.travel Tel.: +420-602961590</p>
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.