Křest nového alba "Srdci blíž" bude 21. listopadu

Datum: 20.11.2013
Praha 20. listopadu (PROTEXT) - Křest nového alba "Srdci blíž" - hudební novinky roku s vánočními písněmi a koledami, které nazpívali naši přední především rockoví zpěváci, se uskuteční 21.11. od 19:30 hod. v Hotelu Hilton Cloud 9 Sky Bar&Lounge. Přijďte...
Praha 20. listopadu (PROTEXT) - Křest nového alba "Srdci blíž" - hudební novinky roku s vánočními písněmi a koledami, které nazpívali naši přední především rockoví zpěváci, se uskuteční 21.11. od 19:30 hod. v Hotelu Hilton Cloud 9 Sky Bar&Lounge. Přijďte si užít živé vystoupení slavných českých zpěváků a podpořit tak krásný a ojedinělý projekt tím, že o něm napíšete milý článek. V záři reflektorů Cloud 9 vystoupí mimo jiné Petr Kolář, Vilém Čok, Petra Janů, Dodo Doležal, Diana Kalashová a další zpěváci. Celým večerem Vás provede Tomáš Kraus. Nové album obsahuje celkem 15 krásných vánočních písní a koled, které nazpívali a nahráli na pomoc vážně nemocným dětem: Bára Basiková s Michalem Pavlíčkem, Petr Kolář, Václav Noid Bárta, Kamil Střihavka, Vilém Čok, Petra Janů, Lešek Semelka, Tomáš Hájíček - Krucipüsk, Jana Kratochvílová a Jiří Hrubeš, Miloš Dodo Doležal, Eddie Stoilow, Booters, Josef Melen, Diana Kalashova a Petr Hošek s Adolfem Vitáčkem. Vánoční písně jsou jiné nejen osobitým a netradičním zpracováním, ale také jsou vytvořeny od srdce a s láskou. Nové album "Srdci blíž", které vydala o.p.s. Život dětem působící v České republice 13 let v nákladu 150 000 ks, je velikým dárkem pro vážně nemocné a postižené děti, ke kterým, díky laskavosti lidí, kteří si album v hodnotě 50 korun zakoupí, putuje společně s krásnou hudbou i celá řada potřebných léků, přístrojů, zdravotních pomůcek a služeb. Na křtu nového alba se můžete těšit na uvítací přípitek, koktejly s tématem srdce, ochutnávku vín, sýrů, ochutnávku pralinek, ohňostroj a další. Všichni hosté i novináři se mohou zapojit do tomboly a získat lákavé ceny - každý lístek vyhrává. První cenou je zářivý diamant. Výtěžek z tomboly bude taktéž věnován na pomoc vážně nemocným dětem. Na každém dni je něco krásného. Jen je potřeba to najít. Věříme, že s námi a albem "Srdci blíž" se vám to podaří. Vaši účast, prosím potvrďte na e-mail zivotdetem@zivotdetem.cz Kontakt: paní Vlasta Kovářová tel.: 284 840 516, 608 080 870
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.