Podpis dohody o joint venture mezi společnostmi Getec a Komterm

Datum: 18.11.2013
Praha 18. listopadu (PROTEXT) - Dne 14. 11. 2013 byla v Magdeburgu podepsána Dohoda o spolupráci a Dohoda o založení joint venture mezi společnostmi GETEC AG a KOMTERM, a.s.. Společnost GETEC AG již realizovala v Německu s velkým úspěchem projekty na výrobu tepla a elektrické energie...
Praha 18. listopadu (PROTEXT) - Dne 14. 11. 2013 byla v Magdeburgu podepsána Dohoda o spolupráci a Dohoda o založení joint venture mezi společnostmi GETEC AG a KOMTERM, a.s.. Společnost GETEC AG již realizovala v Německu s velkým úspěchem projekty na výrobu tepla a elektrické energie na bázi spalování uhelného prachu, který se dopravuje a skladuje v uzavřených zásobnících v nevýbušném provedení. Tato technologie je výsledkem vývoje společnosti GETEC AG a některá technická řešení jsou i patentově chráněna. V reálných provozních podmínkách se podařilo dosáhnout vynikajících výsledků nejen v účinnosti a ekonomii výroby, ale i v oblasti emisních limitů, které jsou hluboko pod současně platnými i budoucími legislativními požadavky. Cílem uzavřené Dohody je nabídnout tuto technologii i zákazníkům na českém a slovenském trhu. Vhodným řešením může být především pro oblast průmyslu a lokální teplárenské společnosti, které dosud využívají jako palivo zemní plyn. Použitím technologie spalování uhelného prachu lze dosáhnout úspory v nákladech minimálně 20 procent oproti výrobě ze zemního plynu. Kontakt: Vlastislav Vítů, obchodní ředitel KOMTERM, a.s. Tel: +420 234 133 104 GSM: +420 724 177 951 e-mail: vlastislav.vitu@komterm.cz www.komterm.eu ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.