V Nové Chmelnici bude XIV. ročník soutěže mladých rockových kapel

Datum: 07.11.2013
Praha 7. listopadu (PROTEXT) - V sobotu 9. listopadu 2013 proběhne v Hudebním klubu Nová Chmelnice na pražském Žižkově soutěžní přehlídka začínajících rockových kapel, mladých hudebníků ve věku 15 - 25 let. Ze čtyř desítek do XIV. ročníku soutěže zaregistrovaných...
Praha 7. listopadu (PROTEXT) - V sobotu 9. listopadu 2013 proběhne v Hudebním klubu Nová Chmelnice na pražském Žižkově soutěžní přehlídka začínajících rockových kapel, mladých hudebníků ve věku 15 - 25 let. Ze čtyř desítek do XIV. ročníku soutěže zaregistrovaných kapel vybrala odborná porota 12 finalistů z celé ČR. Tato nekomerční akce je zajímavá mimo jiné tím, že účastníci mohou své výkony konzultovat přímo na místě s hudebními odborníky, (profesionální hudebníci, publicisté a kritici), při neformálním setkání a odnést si tak nové motivace, nápady a podněty. Soutěž podporuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy a hl. m. Praha. Akce vyvrcholí vyhlášením výsledků okolo 20. hodiny a následným koncertem hosta, jímž je vítěz III. ročníku soutěže, rock'n'roll-rocková skupina z Broumova. Soutěžní vystoupení začínají od 13.15 hod. - www.pro-rock.cz, www.prorock-soutez.cz, - stránky soutěže - www.veselimedvedi.cz, www.detskaporta.cz - stránky pořadatele - http://soutezprorock.rajce.idnes.cz/ - fotogalerie uplynulých ročníků Hudební Klub Nová Chmelnice, Praha 3, Koněvova 2597/219 Termín: 9. listopadu 2013, 13.00 hodin Pořadatel: Pionýr, 96. PS Veselí Medvědi Praha E-mail: info@prorock-soutez.cz Apolitická nezisková 96. PS Veselí Medvědi, jejíž hlavní činností je celoroční dobrovolnická práce s dětmi a mládeží je registrována v občanském sdružení Pionýr. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.