Bamboos.cz – zdravé pohodlí pro vaše nejmenší

Datum: 07.11.2013
Praha 7. listopadu (PROTEXT) - Stránky bamboos.cz jsou zaměřeny na nabídku unikátních bambusových plenek pro vaše nejmenší. Jsou šetrné nejen k pokožce malých dětí, ale k přírodě celkově, díky využití bambusového vlákna mají antibakteriální a protiplísňové...
Praha 7. listopadu (PROTEXT) - Stránky bamboos.cz jsou zaměřeny na nabídku unikátních bambusových plenek pro vaše nejmenší. Jsou šetrné nejen k pokožce malých dětí, ale k přírodě celkově, díky využití bambusového vlákna mají antibakteriální a protiplísňové účinky, jsou prodyšné, hebké a dokonale komfortní. A potěší i vaši peněženku, jelikož jejich používání ve srovnání s jednorázovými plenami ušetří až 15-20 000 Kč (počítáno při používání plenek do dvou a půl roku dítěte) a mohou se prát a skladovat. Všechny druhy plenek nabízených v e-shopu bamboos.cz jsou certifikované (mezinárodní certifikát Oeko-Tex Standard 100 pro textilie vyráběné jen ze zdravotně nezávadných materiálů) a získaly Protokol o kontrole krajskou hygienickou stanicí, to znamená, že textilie jsou ekologické a zdraví neškodné a splňují požadavky dle zákona č. 84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do tří let. Bambus je původem asijská rostlina, která je však díky svým mnohostranným vlastnostem a širokým možnostem využití oblíbená po celém světě. Podobně jako dřevo jej lze použít pro konstrukci staveb, výrobu nábytku, papíru, buničiny a dalších nástrojů. Má i léčebné účinky. Bambusové vlákno je ideální pro citlivou dětskou pokožku, v létě chladí a v zimě zahřívá, absorbuje až 4x více vlhkosti než bavlněné vlákno, zabraňuje množení bakterií, kvasinek a plísní a chrání i proti UV záření. Je 100% přírodní, šetrné a prodyšné. Bamboos.cz nabízí bambusové jednovelikostní plenky zvané All-in-one (vše v jednom), které jsou vhodné pro všechny děti s váhou od tří do patnácti kilogramů, jejich velikost se dá totiž jednoduše nastavit pomocí patentek, dále pětivrstvé vkládací plenky a také látkové/froté plenky z hebkého a prodyšného mikrovlákna, které jsou stejně jako výše zmíněné nastavitelné a pratelné. Jednoduchost manipulace jistě ocení i tatínkové, pro které bývá skládání látkových plenek někdy boj. Zde se nemusí ničeho bát a svoji ratolest přebalí stejně tak jednoduše a rychle, jako by se jednalo o jednorázové plenky. K vybranému zboží potěší i dáreček, popř. poštovné a balné zdarma při objednávce nad 4 500 Kč. Pokud nejste cílovým zákazníkem, ale máte v okolí čerstvou či budoucí maminku, můžete jí věnovat dárkový poukaz nebo se zapojit do provizního systému či affiliate programu. Na stránkách bamboos.cz samozřejmě najdete i veškeré rady, návody a tipy, jak bambusové plenky ošetřovat a více se seznámit s jejich používáním. Používáním luxusních bambusových plenek se z vás stanou moderní rodiče, kteří získají největší ocenění hlavně od svých spokojených dětí. Samozřejmostí je uschování plenek pro další použití v případě nového přírůstku do rodiny nebo předání svým dětem jako drobná výbavička do začátku nového rodinného života. Nebojte se změny a přidejte se k dalším spokojeným rodičům.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.