Krajánek.com – více než jen inzertní server

Datum: 07.11.2013
Praha 7. listopadu (PROTEXT) - Plánujete cokoli prodat, koupit, nabízíte či poptáváte služby a hledáte přehledný a spolehlivý web, kde můžete jednoduše inzerovat nebo v inzerci najít, co potřebujete? Už nehledejte, bazar a inzertní portál Krajánek.com nabízí všechny...
Praha 7. listopadu (PROTEXT) - Plánujete cokoli prodat, koupit, nabízíte či poptáváte služby a hledáte přehledný a spolehlivý web, kde můžete jednoduše inzerovat nebo v inzerci najít, co potřebujete? Už nehledejte, bazar a inzertní portál Krajánek.com nabízí všechny tyto služby a ještě mnohé navíc na jednom místě. To své podle potřeby zde najde každý, ať už jde o prodej či poptávku po autech, realitách, elektronice, oblečení a celé řadě dalších produktů. Nechybí zde ani nabídky a poptávky po práci a brigádách, službách a řemeslech či dokonce seznámení. Celkově Krajánek.com nabízí obchodní příležitosti a inzerci v hodnotě necelých čtyř miliard Kč. Jedná se o seriózní stránky, kde všechny vložené inzeráty pečlivě kontrolují administrátoři. Další výhodou inzerování zde je široký výběr kategorií, možnost připojení až šesti fotografií, snadná správa vašeho účtu a export inzerátů na nejoblíbenější sociální síť Facebook. Všechny základní služby jsou zdarma, nicméně prostřednictvím velké škály platebních metod (až 16 způsobů) můžete svůj inzerát topovat, to znamená posunout jej na první místo v dané kategorii (podkategorii) nebo jej umístit do tzv. Top – Boxu (objevuje se i na hlavní stránce portálu). Tím se inzerát zobrazuje více na očích a pravděpodobnost jeho úspěchu exponenciálně roste. Další zajímavou nabídkou je bannerová reklama, kterou si můžete na Krajánek.com sjednat. Oslovíte tím internetové uživatele rychle, jednoduše a hlavně levně. Samozřejmostí je možnost plně automatických exportů pro realitní kanceláře, autobazary, cestovní agentury, e-shopy, bazary a ostatní. Jak už bylo zmíněno výše, Krajánek.com však není jen bazar, ale najdete zde i další zajímavé služby, například: Online zpravodajství – pravidelně aktualizované zprávy z ČR i zahraničí, z oblasti politiky, ekonomiky, sportu, kultury, internetu, techniky a dalších. Online hry – zábavné animované hry, když si chcete ukrátit čas, s oblíbenými tématy jako farmaření, vaření, budování vlastní říše a podobně. Meteoradar – nejaktuálnější informace o počasí, vhodné při plánování cest, zahrnuje celou Evropu. Data jsou shromažďována prostřednictvím radiolokátoru mapujícího srážkovou oblačnost. Měření rychlosti internetového připojení – slouží k zjištění rychlosti stahování dat, odesílání nebo odezvy (např. při reálné komunikaci nebo hraní online her). Krajánek.com dále nabízí možnost sledování novinek na webu prostřednictvím RSS a na sociálních sítích.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.