naděje ve spolupráci s ASRKM a Proluxem

Datum: 05.12.2011

Naděje realitního trhu 

Naděje realitního trhu Kdo pochopil systém, uspokojuje své klienty jako např. PROLUX Consulting Int. s.r.o. Obdobně jako v USA, kde je desetiletími prověřena funkčnost systému MLS (pozn.: multiple listing service nebo multiple listing system), navazujícími zdroji např. Realtor.com (Rezidential real estate – tj. obytné domy, byty a pozemky), Loopnet.com (komerční nemovitosti, kanceláře, obchody, sklady, pozemky…), stoprocentně funguje v podmínkách realitního trhu České republiky i ASRKM (Asociace spolupracujících realitních kanceláří a makléřů). Touto profesionální formou spolupráce získáváte partnerství s lídry realitního trhu ČR. Roztříštěný realitní trh naší republiky se touto formou zceluje a dochází postupně ke vřelé spolupráci, která nahrazuje nekalé soutěže a konkurenci, škodící především klientům. Oslabená důvěra veřejnosti v serióznost a kvalitu služeb českých realitek se odráží i na stále nízkém výskytu exkluzivity, výhradních zastoupení. Důvodem i u často zavedených a stabilních realitních kanceláří (vč. nadnárodních RK) je pravděpodobně obava ze snížení zakázek a ze snížení počtu klientů. ASRKM na bázi MLS jednoznačně akceleruje realitní obchody. Samostatní realitní makléři, realitní kanceláře a frachisanti, spojeni nezbytnou vzájemnou důvěrou (kterou současný realitní trh naprosto postrádá), vytváří v rámci ASRKM ideální prostředí pro spolupráci. Právě na neotřesitelném smluvním základu získávají všichni partneři v rámci ASRKM jistotu svých příjmů z realizovaných obchodů. Výše smluvní odměny pro zprostředkovatele je totiž smluvně sjednána ke všem zakázkám dopředu a nedomlouvá se v nejistotě až při realizovaném obchodu, což všem účastníkům poskytuje potřebný klid. Řádná smlouva se tím stává předpokladem vzniku celostátní spolupráce v podobě poptávek klientů a nabídek prodávajících. Mezi úspěšné členy ASRKM patří např. PROLUX, který svým portfoliem nabídky i poptávky přispívá ke komplexnosti pokrytí těchto vzájemných požadavků. Pokud tedy nedisponujete dostatečným portfoliem svých nemovitostí, připojte se včas k ASRKM a uspokojte bez nákladů potřeby a požadavky svých zájemců, využitím široké nabídky nemovitostí, kterou ASRKM disponuje

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.