Jaké zvolit ubytování na Jižní Moravě?

Datum: 25.08.2011

Dnes jsme si pro Vás připravili tipy na dobré ubytování v srdci Jižní Moravy.

Přímo v Brně jsme vyzkoušeli ubytování hned ve dvou hotelích. Prvním z nich je Hotel Arte - ubytování Brno. Tento hotel má velmi výhodnou polohu, nachází se přímo v centru Brna, v sousedství nejhezčího brněnského parku – Lužánky. V rámci standardních služeb hotel nabízí např. internetové připojení ve veřejných prostorách - WIFI, vysokorychlostní přípojku na pokojích, bezpečnostní schránky, pokojovou službu 24 hodin denně atd. Jako nadstandard lze např. zajistit: sportovní aktivity (např. bowling, jízdy na motokárách, golf, tenis apod.), dopravu hostů po Brně, po celé ČR i do zahraničí, vstupenky na sportovní a kulturní akce a mnoho dalšího.

Druhým brněnským hotelem je Hotel U Šuláka - ubytování Brno. Tento hotel se nachází v bezprostřední blízkosti Brněnské přehrady, 9 km od centra Brna. Pořádají se zde svatby, promoce, různé večírky a rauty až pro 60 hostů. Hotelová restaurace, která se nachází v klidném prostředí, je vhodná i k relaxaci nebo posezení s rodinou.

Pokud se nechystáte přímo do Brna, ale rádi byste našli ubytování na Jižní Moravě, můžeme Vám jenom doporučit Penzion a vinný sklep „Vinařský dvůr u Mlýnků“. Vinařství U Mlýnků - ubytování Jižní Morava nabízí ve svém areálu ubytování až pro 45 osob v pokojích se stylovým nábytkem. Postele jsou vybaveny latexovými matracemi s anti-alergenními lůžkovinami. Součástí Vinařského dvora je i restaurace a vinný sklep, kde jsou v nabídce různé programy s vínem.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.