Společnost GameChange Solar překonala hranici 10 GW

Datum: 20.05.2020
New York 20. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost GameChange Solar dnes oznámila, že překonala hranici 10 GW v oblasti prodaného výkonu od založení společnosti v roce 2012. Firma zaznamenává růst jak u solárních panelů s fixním náklonem, tak u přenosných systémů, které...
New York 20. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost GameChange Solar dnes oznámila, že překonala hranici 10 GW v oblasti prodaného výkonu od založení společnosti v roce 2012. Firma zaznamenává růst jak u solárních panelů s fixním náklonem, tak u přenosných systémů, které prodává pod značkami MaxSpanTM, respektive Genius TrackerTM. Produkty firmy GameChange Solar se mezi zákazníky na celém světě těší velké oblibě díky jejich hospodárnosti a rychlosti instalace a překonávají požadavky i těch nejnáročnějších projektů inženýrských firem a nezávislých výrobců elektřiny (IPP) na celém světě. Derick Botha, obchodní ředitel firmy GameChange Solar, řekl: "Jsme velice vděčni za to, že se nám podařilo překonat hranici 10 GW v prodaných produktech a těšíme se na náš další růst. I nadále chceme být předním inovátorem na trhu. Snažíme se naplňovat naše poslání, kterým je snižování nákladů na provoz globálních fotovoltaických projektů s cílem podpořit celosvětový růst tohoto odvětví." Kontaktní informace a dotazy médií směřujte na následující kontaktní osobu: Derick Botha Telefon: +1 (302) 528-2125 Email: derick.botha@gamechangesolar.com Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1168564/GameChange_Solar_10_GW.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/292966/GameChange_Solar_Logo.jpg
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.