Důležité změny ve vyúčtování nákladů na teplo a vodu

Datum: 20.05.2020
Praha 20. května 2020 (PROTEXT) - Současná doba jasně potvrdila výhodnost dálkových odečtů dat o spotřebě tepla a vody inteligentními sběrnicemi dat. Denní data o spotřebě se průběžně automaticky odečítají a elektronicky dále zpracovávají bez nutnosti vstupu do bytových...
Praha 20. května 2020 (PROTEXT) - Současná doba jasně potvrdila výhodnost dálkových odečtů dat o spotřebě tepla a vody inteligentními sběrnicemi dat. Denní data o spotřebě se průběžně automaticky odečítají a elektronicky dále zpracovávají bez nutnosti vstupu do bytových domů. Požadavkům nejlépe vyhovují inteligentní sběrnice dat společnosti ista Česká republika, které jsou v souladu i se směrnici EÚ o energetické efektivnosti (EED).
"Díky digitalizaci jsme i v letošním roce v podmínkách nouzového stavu bez problémů zvládli odčítat a rozúčtovat náklady na teplo a vodu pro více než 260.000 tisíc domácností ve standardním termínu," říká Jana Machková, ředitelka a jednatelka společnosti ista Česká republika. Využívání moderních technologií zjednodušuje práci i společnostem, zabývajícím se správou bytových domů.
Na aktuální situaci pandemie reaguje nový zákon č. 209/2020 Sb., který posouvá letošní termín předání vyúčtování příjemcům služeb do 31. 8. 2020. Lhůta pro finanční vypořádání je do 31. 12. 2020.
Kontakt: ista Česká republika s.r.o. Komunikace s médii: Jana Slobodová E- mail: jana.slobodova@ista.sk
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.