Sunport Power uvádí na trh nové vysoce účinné moduly MWT PV

Datum: 19.05.2020
Wu-si (Čína) 19. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Výrobce solárních modulů světové třídy, společnost Sunport Power, nedávno uvedla na trh vysoce účinné moduly druhé generace MWT řady C a D. Díky patentované technologii Metal Wrap Through (MWT) nabízejí klasické moduly Sunport...
Wu-si (Čína) 19. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Výrobce solárních modulů světové třídy, společnost Sunport Power, nedávno uvedla na trh vysoce účinné moduly druhé generace MWT řady C a D. Díky patentované technologii Metal Wrap Through (MWT) nabízejí klasické moduly Sunport C6-II a plně černé moduly D6-II vyšší výkon a větší flexibilitu aplikace. Zvýšený výkon Solární panely druhé generace C6-II a D6-II se vyznačují řadou vylepšení a zvýšeným výkonem až na 375 W. Technologie MWT opouští tradiční design pájecí pásky a vytváří propojovací konstrukci vodivé spodní vrstvy, která může odstranit napětí způsobené pájením a mikrotrhliny článků, a tím zvýšit dlouhodobou spolehlivost. Spodní kontaktní konstrukce zajišťuje stabilní spojení článků bez ohledu na vzdálenost a umístění. Díky konstrukci s pokročilou optimalizací uspořádání modulů a polořezanými články byl do produktů druhé generace přidán další výkon 40 W. "Díky našim cílům v oblasti udržitelného rozvoje se společnost Sunport Power stala průkopníkem ve vývoji modulů na bázi technologie MWT, které nabízejí významnou výhodu oproti standardním konstrukcím fotovoltaických modulů, pokud jde o výkon a životnost. Naše společnost se bude i nadále zaměřovat na výzkum a vývoj produktů založených na této špičkové technologii a vytvářet nová a inovativní solární řešení pro globální trh," řekl Martin Green, hlavní vědec společnosti Sunport Power.
Vynikající výkon a tržní perspektiva Průlom společnosti Sunport Power v oblasti fotovoltaických modulů se spodním kontaktem posouvá fotovoltaický průmysl z úrovně konvenční technologie do oboru vysoce účinných solárních panelů za dostupnou cenu. Díky tomu, že se společnost Sunport stala jediným výrobcem článků a modulů MWT s výkonem v řádu gigawattů na světě, si moduly C6 a D6 drží dominantní postavení na cílovém trhu v několika zemích, včetně Itálie, Španělska, Austrálie a Polska. "Jsme rádi, že naše výrobky získaly uznání na globálních trzích. Naše plně černé střešní solární moduly řady D6 představují k dnešnímu dni více než 50 % objemu dodávek v Evropě," řekl Dr. Fengming Zhang, generální ředitel společnosti Sunport Power. "Podepsali jsme také smlouvu s největším distributorem PV v Polsku a plán poskytnout v příštích dvou letech střešní solární moduly pro více než 40.000 místních domácností." Další vývoj Vzhledem k obrovskému úspěchu první generace modulů řady D očekává společnost Sunport značný zájem o své produkty nové generace v Evropě, Japonsku a Austrálii. Díky rostoucímu zaměření na technologii MWT se společnost Sunport snaží stát se předním výrobcem solárních panelů v oblasti vyspělých solárních technologií a významně ovlivnit přechod na efektivní zelenou energii.
O společnosti Sunport Power Jako dodavatel nejlepších solárních panelů na bázi technologie MWT na světě se společnost Sunport Power specializuje na výzkum, vývoj a výrobu solárních článků a modulů s vysokou účinností a spolehlivým výkonem. Od roku 2012 se společnost zaměřuje na přechod z fosilní energie na solární energií. Další informace najdete na stránkách: www.sunportpower.com Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1169146/Sunport_Power.jpg KONTAKT: Twinkle Tian, ředitel marketingu, +86-138-5193-1799, jichao.tian@sunportpower.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.