Společnost JA Solar dne 18. května uspořádá webinář s předními odborníky na fotovoltaiku

Datum: 15.05.2020
Peking 15. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar (index SZE: 002459) oznámila, že 18. května 2020 ve 14:00 hodin (Univerzální koordinovaný čas - UTC + 8 hodin) uspořádá online technologickou konferenci "Smart Empowerment - 2020 PV", na které bude společně...
Peking 15. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar (index SZE: 002459) oznámila, že 18. května 2020 ve 14:00 hodin (Univerzální koordinovaný čas - UTC + 8 hodin) uspořádá online technologickou konferenci "Smart Empowerment - 2020 PV", na které bude společně se svými partnery a předními odborníky z oboru diskutovat budoucnost fotovoltaických technologií. Globální fotovoltaický trh se stále mění a přichází nové technologie, možnosti i problémy, což i v roce 2020 přinese celou řadu možností jak ušetřit, i vzhledem k tomu, že se letos objeví další průlomové technologické novinky a dojde k aktualizaci a vylepšení některých produktů. Společnost JA Solar chce uspořádáním tohoto webináře nabídnout zájemcům špičkovou platformu, která umožní jejím partnerům z celého světa vypořádat se s problémy a hledat nové příležitosti pro vývoj nových fotovoltaických produktů. Tato platforma umožní společně navrhovat průlomová řešení na problémy, kterým fotovoltaický sektor čelí. Webináře se zúčastní přední odborníci z oboru, jako jsou například profesor Martin Green, který je považován za otce fotovoltaiky nebo Wang Bohua, generální tajemník Čínské asociace fotovoltaického průmyslu (CPIA - China Photovoltaic Industry Association). Společnost JA Solar zde také představí svá špičková fotovoltaická řešení s vysokou účinností a plán vývoje nových produktů pro globální trh. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1168233/conference_agenda.jpg KONTAKT: Xiaorui Sun, +86-10-63611888-1698, bj.sunxr@jasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.