Xinhua Silk Road: Společnost Seraphim představila nový vysoce výkonný modul 158

Datum: 07.05.2020
Peking 7. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Jiangsu Seraphim Solar System Co., Ltd. (Seraphim), světový výrobce solárních produktů, 6. května uvedla na trh svůj nejnovější produkt, vysoce účinný překrývaný modul 158. Podle společnosti Seraphim může nový...
Peking 7. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Jiangsu Seraphim Solar System Co., Ltd. (Seraphim), světový výrobce solárních produktů, 6. května uvedla na trh svůj nejnovější produkt, vysoce účinný překrývaný modul 158. Podle společnosti Seraphim může nový překrývaný modul 158 generovat více energie s vyššími hodnotami účinnosti. Rozdělením článků o délce 158,75 mm na 6 kusů a nahrazením tradičního pásu elektricky vodivým lepidlem může nový překrývaný modul 158 dosáhnout maximální účinnosti 20,81 procent, přičemž výkon modulu dosahuje až 440 W. Účinnost solárního panelu je měřena množstvím sluneční energie, kterou daný panel dokáže přeměnit na využitelnou elektřinu. Energie se přeměňuje zachycením elektrického proudu generovaného při interakci slunečního záření s křemíkovými nebo tenkovrstvými články uvnitř solárního panelu.
Nový produkt má kromě vysoké účinnosti také zvýšenou spolehlivost a odolnost, s mírou útlumu o 1,7 procent nižší než u konvenčních modulů. „Tento produkt jako zcela modernizovaný překrývaný modul představuje průlom, kterého společnost Seraphim dosáhla v technologii překrývaných modulů. Pokud je inovace naší vnitřní silou, pak je tento nový překrývaný modul 158 naší zbraní k získání trhu. Seraphim je jednou z prvních společností v tomto odvětví, které zahájily masovou výrobu překrývaných modulů. V průběhu let jsme neustále posilovali výzkum a vývoj a usilovali jsme o dokonalost. Věřím, že nový překrývaný modul 158 přinese zákazníkům vynikající zkušenosti," řekl Polaris Li, prezident společnosti Seraphim. Překrývané moduly v posledních letech upoutaly pozornost stále více výrobců. Očekává se, že v nadcházejících letech dojde k rychlému nárůstu výrobních kapacit překrývaných modulů a společnost Seraphim předpovídá, že překrývaný modul se z dlouhodobého hlediska stane hlavním modulem na solárním trhu. Společnost Seraphim se od svého založení v roce 2011 specializuje na výzkum, vývoj, výrobu, inovace a prodej fotovoltaických produktů. Produkty společnosti Seraphim byly doposud nainstalovány ve více než 40 zemích a jejich celkový výkon překračuje 8 GW. Původní odkaz: https://en.imsilkroad.com/p/313196.html KONTAKT: Silvia, +86-15117925061
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.