Kapela zakázanÝovoce uctila památku Johna Lennona novou písní a videoklipem

Datum: 09.12.2019
Praha 9. prosince 2019 (PROTEXT) - V den 39. výročí smrti Johna Lennona představilo zakázanÝovoce pilotní singl "Za naše sny" z připravovaného alba. To vyjde v první polovině příštího roku. V novém videoklipu ztvárnili muzikanti speciální vojenskou jednotku, která...
Praha 9. prosince 2019 (PROTEXT) - V den 39. výročí smrti Johna Lennona představilo zakázanÝovoce pilotní singl "Za naše sny" z připravovaného alba. To vyjde v první polovině příštího roku. V novém videoklipu ztvárnili muzikanti speciální vojenskou jednotku, která se ocitla ve válečném konfliktu. Píseň je ovšem odkazem na mírové hnutí jednoho z legendárních "brouků", které vzniklo už před půl stoletím. Zpěvák Yaris k tomu dodává: "Píseň má dvě poselství. Není jen o aktuálních válkách ve světě, což je téma, které se nás jako země aktivní v určitých mezinárodních organizacích blízce dotýká, ale je také metaforou obyčejných rozepří mezi lidmi. Možná někomu pomůže uzavřít staré sváry a nadechnout se do nových dnů tak jako mně." V klipu se objevuje i legendární Lennonova zeď v Praze, která před měsícem dostala novou tvář a stala se oficiální venkovní galerií. V roce 2020 oslaví zakázanÝovoce 15 let existence a kromě nové desky potěší své fanoušky i rozsáhlým koncertním turné. To odstartuje letními festivaly a protáhne se až do podzimu, kde se připravuje větší klubové turné se spřátelenou kapelou Jaksi Taksi. Odkaz na klip: https://youtu.be/c28zv4JE1P4 www.zakazanYovoce.cz www.facebook.com/zakazanYovoce www.youtube.com/zakazanYovoce Kontakt: Agentura ROCKnGO E-mail: info@rockngo.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.