Monokrystalické půlené články PERC společnosti Suntech získaly titul „Nejlepší FV modul DNV-GL 2019 z hlediska spolehlivosti"

Datum: 15.06.2019
Wu-si (Čína) 15. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 4. června 2019 (pekingského času) se oficiálně konala Mezinárodní výstava solární výroby energie a Výstava a konference inteligentní energie. Na této výstavě získal modul s monokrystalickými půlenými PERC články společnosti...
Wu-si (Čína) 15. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 4. června 2019 (pekingského času) se oficiálně konala Mezinárodní výstava solární výroby energie a Výstava a konference inteligentní energie. Na této výstavě získal modul s monokrystalickými půlenými PERC články společnosti Suntech od společnosti DNV-GL (PVEL LLC) titul „Nejlepší FV modul z hlediska spolehlivosti pro rok 2019". Modul s monokrystalickými půlenými PERC články společnosti Suntech má vynikající výkon. Jeho konstrukce baterie s půlenými články minimalizuje vnitřní ztráty modulu a v důsledku toho se výrazně zvyšuje výkon. S nižší provozní teplotou a vyšším koeficientem špičkového výkonu oproti výrobkům stejné specifikace může modul s monokrystalickými půlenými PERC články společnosti Suntech přinést zákazníkům další zisky. Jak 78článkový design plochy, tak i vyšší výkonová hustota efektivně snižují plochu instalace a šetří náklady na práci a rovnováhu systémů. To maximalizuje ekonomickou nadřazenost fotovoltaického systému a výstupní výkon. Díky moderní technologii baterií a přední obalové technologii je modul s monokrystalickými PERC články společnosti Suntech na trhu velmi vítán. DNV-GL je největší nezávislá poradenská společnost v oblasti energetiky a obnovitelných zdrojů energie na světě. V roce 2012 společnost DNV GL vyvinula Program pro kvalifikaci produktů (PQP), který investorům fotovoltaických elektráren poskytuje nezávislá a konzistentní data o spolehlivosti a výkonnosti a výrobcům modulů spravedlivé a profesionální služby nezávislé kvalifikace. Uvádí se, že kusovníky výrobců modulů, které byly vybráni do kategorie „Nejlepší FV modul z hlediska spolehlivosti pro rok 2019", byly 100% certifikovány a testovány. Pro zajištění poctivosti testu a výběru jsou moduly všech výrobců testovány stejnou metodou za stejných podmínek. Kromě toho je prováděno poměrné srovnávání. Poté, co společnost Suntech získala titul Nejlepší FV modul z hlediska spolehlivosti pro rok 2018, byla na tento seznam opět zařazena v roce 2019. Nejedná se jen o silné potvrzení spolehlivosti společnosti Suntech, ale také o největší uznání její kvality. Společnost Suntech vždy dbá o podporu efektivity konverze produktů, neustále zlepšuje výzkum a vývoj nových technologií, zlepšuje výrobní postupy a s nadšením poskytuje zákazníkům fotovoltaické produkty vysoké kvality a spolehlivosti a s vysokou nákladovou efektivitou prostřednictvím pokročilých technických výhod a vynikající výrobní úrovně, čímž aktivně přispívá k cíli „parity sítě" pro výrobu solární energie. KONTAKT: Truman +86-13585097646
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.