Společnost Trina Solar zahájila výrobu oboustranných modulů s dvojitým sklem i-TOPCon typu N

Datum: 13.06.2019
Chang-čou (Čína) 13. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Trina Solar, přední světový poskytovatel globálních řešení pro fotovoltaiku a inteligentní energetiku, nedávno oznámila, že zahájila sériovou výrobu oboustranných modulů s dvojitým sklem i-TOPCon typu...
Chang-čou (Čína) 13. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Trina Solar, přední světový poskytovatel globálních řešení pro fotovoltaiku a inteligentní energetiku, nedávno oznámila, že zahájila sériovou výrobu oboustranných modulů s dvojitým sklem i-TOPCon typu N. Nejvyšší výkon na přední straně modulu se 144 půlenými články i-TOPCon dosahuje 425 Wp a nejlepší účinnost modulu dosahuje 20,7 %. Nové fotovoltaické moduly i-TOPCon integrují tyto bifaciální články i-TOPCon typu N s více než 80% oboustranností, technologií multi-busbar (MBB), dvojitým sklem, čtvercovými monokrystaly, dvoustrannými a půlenými technologiemi. Vysoce účinné moduly mají nižší teplotní koeficient a degradaci indukovanou nízkým osvětlením (LID), což výrazně zlepšuje skutečný výkon. Poskytují také 5% až 30% výrobu energie na zadní straně a nabízejí 30letou lineární záruku. Světová rekordní účinnost 25,8 % na maloplošných jednostranných článcích TOPCon vyvinutých laboratoří Fraunhofer ISE vedla k výzkumu a vývoji pasivovaných kontaktních solárních článků různými institucemi a průmyslem. V roce 2015 zahájila Státní klíčová laboratoř fotovoltaické vědy a technologie (SKL PVST) společnosti Trina Solar výzkum velkoplošných oboustranných článků TOPCon, které jsou určeny pro průmyslovou masovou výrobu, a pojmenovala je články i-TOPCon. V roce 2019 dosáhla společnost Trina Solar u článků i-TOPCon mediální účinnosti na přední straně 23 %. Článek i-TOPCon obsahuje čelní bórový emitor a zadní celoplošný pasivační kontakt. Poté, co byl vyvinut laboratoří SKL PVST, byl převeden do sériové výroby v dílně společnosti Trina Solar v Chang-čou. V květnu 2019 společnost Trina Solar oznámila, že její laboratoř SKL PVST stanovila nový světový rekord účinnosti 24,58 % pro takový solární článek (c-Si) i-TOPCon. Tento výsledek byl nezávisle potvrzen laboratoří ISFH CalTeC v Německu při celoplošném měření (244 cm2) včetně přípojnic. Odkaz na fotografii: https://www.trinasolar.com/sites/default/files/TSM-NEG15MC.20%28II%29.jpg Titulek: TSM-NEG15MC.20(II) O společnosti Trina Solar Společnost Trina Solar byla založena v roce 1997 a je předním světovým poskytovatelem komplexních řešení v oblasti fotovoltaiky a inteligentní energie. Společnost se zabývá vývojem, výrobou a prodejem fotovoltaických produktů; vývojem solárních projektů; provozem a údržbou, vývojem a prodejem inteligentních mikroprocesorů a víceenergetických doplňkových systémů, jakož i provozem energetických cloudů. Společnost Trina Solar představila v roce 2018 svou značku Energy Internet of Things (Internet věcí v energetice) a iniciovala Alianci průmyslového rozvoje Trina Energy IoT a Inovační centrum pro IoT v energetice se světovými předními podniky a výzkumnými ústavy. Společnost se zavázala stát se lídrem globálního energetického průmyslu. KONTAKT: Ching Wang, +86-21-6057-5302, qing.wang04@trinasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.