Kehua mezi prvními 3 společnostmi na světovém trhu UPS

Datum: 25.05.2019
Sia-Men (Čína) 25. května 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Kehua se podle nejnovější zprávy agentury IHS Markit umístila mezi prvními 3 společnostmi na světovém trhu UPS Společnost Kehua Hengsheng Co, Ltd („Kehua" nebo „Společnost"), přední poskytovatel energetických...
Sia-Men (Čína) 25. května 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Kehua se podle nejnovější zprávy agentury IHS Markit umístila mezi prvními 3 společnostmi na světovém trhu UPS Společnost Kehua Hengsheng Co, Ltd („Kehua" nebo „Společnost"), přední poskytovatel energetických řešení v Číně, zaznamenala podstatné zvýšení podílu na trhu průmyslových UPS (nepřerušitelné zdroje napájení). Společnost od roku 2017 zaznamenala rychlý růst a podle zprávy zveřejněné agenturou IHS Markit, globálním poskytovatelem informací pro vlády, nadnárodní společnosti a majitele malých podniků, se stala se třetím největším dodavatelem na světovém trhu průmyslových UPS, prvním v Asii a třetím největším v Latinské Americe. „Tato zpráva představuje pro společnost významný milník a demonstruje naši silnou kompetenci na trhu s průmyslovými UPS," řekl Joey Chen, generální ředitel oddělení zahraničních obchodních aktivit společnosti Kehua. „Je to uznání od trhu za naše odhodlání k inovacím. Našim klientům budeme i nadále poskytovat spolehlivé, flexibilní a zodpovědné služby v oblasti energetických řešení." Řada průmyslových zdrojů UPS společnosti Kehua, která zajišťuje vynikající přizpůsobivost, bezpečnost a zatížitelnost při zachování uživatelsky přívětivého ovládacího rozhraní pro udržení vysoké úrovně spolehlivosti a výkonu v náročných pracovních podmínkách, byla široce využívána v průmyslových projektech, včetně projektu rafinace a chemické integrace společnosti Zhejiang Petrochemical, který je v současné době ve výstavbě a je považován za největší svého druhu na světě, a největší výrobní základny pro výrobu kyseliny tereftalové (PTA) na světě, kterou vybudovala společnost Hengli Petrochemical Co. Společnost od svého rozšíření do oblasti dopravní infrastruktury podpořila různé projekty ve více než 70 městech, na 100 železničních tratích a 50 letištích, včetně projektu Panama Metro, projektů lehkých železnic v Malajsii, železničních projektů v Etiopii, projektů dopravních tunelů ve Švédsku a projektů spojených s mezinárodním letištěm v Pekingu a mezinárodním letištěm Faleolo v Samoi. Společnost Kehua kromě účasti na projektech pro akce, jako jsou olympijské hry v Pekingu a Expo v Šanghaji, nabídla také řešení pro nemocnice, pomoc při výstavbě městských nemocnic a nemocniční lodi v Myanmaru, Lékařské škole Lundské univerzity a nemocnice Surabaya v Indonésii. O společnosti Kehua Řešení a produkty společnosti Kehua se svými 31 lety zkušeností v oblasti energetického trhu se specializací na kritické napájení, obnovitelné zdroje energie a datová centra slouží uživatelům ve více než 100 zemích a regionech v celé řadě průmyslových odvětví, včetně financí, dopravy, těžké výroby, komunikace, vlád, vzdělávání, zdravotní péče a energetiky. Kontakt pro média: Lisa Zhang +86-592-5165883 lisa@kehua.com Foto - https://mma.prnewswire.com/media/892010/Kehua_crowned_top_3.jpg ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.