Expanze Risen Energy na globálním solárním trhu

Datum: 12.01.2019
Ning-po (Čína) 12. ledna 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Neustálá expanze společnosti Risen Energy na globálním solárním trhu Brazilská společnost pro výzkum trhu Greener nedávno zveřejnila výsledky zprávy o strategických trzích výroby energie z fotovoltaických elektráren během...
Ning-po (Čína) 12. ledna 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Neustálá expanze společnosti Risen Energy na globálním solárním trhu Brazilská společnost pro výzkum trhu Greener nedávno zveřejnila výsledky zprávy o strategických trzích výroby energie z fotovoltaických elektráren během druhé poloviny roku 2018. Během jednoho měsíce provedla společnost Greener rozsáhlý průzkum poskytovatelů solárních řešení všech velikostí po celém světě, s vyjádřeními 768 systémových integrátorů. Jedno ze zjištění, které ze zprávy vyplývalo, byla skutečnost, že čínský výrobce solárních panelů Risen Energy byl integrátorem, který se umístil na třetím místě z hlediska rozsahu působení na brazilském trhu, přičemž index tržního dosahu v rámci země dosáhl 24,6 procenta. Zpráva dále zdůraznila, že kvalita modulů je pro zákazníky hlavním faktorem při výběru značky a 9,79 procenta brazilských dodavatelů zvolilo Risen Energy jako svého preferovaného dodavatele. Další pozitivní zprávou pro společnost Risen Energy je, že dne 7. ledna podepsala smlouvu o dodávce modulů o celkovém výkonu 50 MW s vietnamskou firmou PNPHANOI v souladu a s podporou čínské vládní iniciativy Jednoho pásu a jedné stezky a hospodářského plánu vietnamské vlády „Dvou koridorů a jednoho hospodářského okruhu". Společnost Risen Energy poskytne společnosti PNPHANOI moduly o celkovém výkonu 50 MW pro projekt solární elektrárny Long Thanh 1. Risen Energy je jen jedním z mnoha čínských výrobců fotovoltaických řešení, kteří již léta věnují zvýšenou pozornost expanzi mimo svůj domácí trh. Rychle rostoucí trh Jižní Ameriky s Brazílií, která slouží jako reprezentativní příklad, je oblastí s obrovským potenciálem, který je však pochopitelně spojen se silnou konkurencí. Zhao Zelin, viceprezident prodeje společnosti Risen Energy, řekl: „Abychom lépe porozuměli očekáváním brazilského trhu, představili jsme na 5. mezinárodním veletrhu technologií pro solární energii Enersolar + Brasil v srpnu 2018 řadu vysoce přesných modulů, včetně 72 polykrystalických, 72 monokrystalických PERC a 72 mimosíťových monokrystalických PERC modulů a prezentovali je zákazníkům. Zlepšili jsme povědomí o naší značce prostřednictvím řady propagačních akcí a kampaní, které daly pevný základ pro následná partnerství. Dle našeho cíle dodávek do Brazílie pro rok 2018, tedy modulů o celkovém výkonu přesahujícím 100 MW a získaných objednávek, usilujeme o to, abychom v letošním roce dodali v celé zemi solární zařízení s moduly o výkonu přesahujícím 260 MW, s očekávaným tržním podílem v rozmezí 15-20 procent." KONTAKT: Tina Feng, +86-13736192549
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.