Společnost Seraphim získala zakázku na největší solární projekt na Ukrajině o výkonu 246 MW

Datum: 15.06.2018
Nanking (Čína) 15. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Jiangsu Seraphim Solar System Co., Ltd. („Seraphim") oznámila, že získala dohodu o dodávce monumentálního ukrajinského solárního projektu o výkonu 246 MW, vyvinutého největší ukrajinskou energetickou skupinou...
Nanking (Čína) 15. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Jiangsu Seraphim Solar System Co., Ltd. („Seraphim") oznámila, že získala dohodu o dodávce monumentálního ukrajinského solárního projektu o výkonu 246 MW, vyvinutého největší ukrajinskou energetickou skupinou DTEK. Toto zařízení bude největší ukrajinskou elektrárnou s obnovitelnou energií. Společnost CMEC je EPC dodavatelem a společnost Seraphim je jediným dodavatelem modulů. Tato velká solární elektrárna o výkonu 246 MW má být postavena v Dněpropetrovsku v centrální Ukrajině. 330wattové vysoce účinné polykrystalické moduly společnosti Seraphim budou v celkové kapacitě 246 MW dodány na místo projektu před koncem srpna. Po uvedení do provozu bude projekt uspokojovat poptávku po elektrické energii více než 100 000 občanů a zároveň sníží emise uhlíku o 300 000 tun ročně. Navíc tento obrovský projekt symbolizuje růst Ukrajiny v oblasti obnovitelných zdrojů a urychluje vliv ekonomiky čisté energie na Ukrajinu a východní Evropu jako celek. Polaris Li, předseda představenstva společnosti Seraphim, uvedl: „Společnost Seraphim je obzvláště hrdá na to, že je jediným dodavatelem modulů pro tento projekt. Je to odměna za roky tvrdé práce a demonstruje globální uznání výrobních procesů společnosti Seraphim - včetně image naší spolehlivé značky. Solární elektrárna o výkonu 246 MW jednoznačně demonstruje ambice Ukrajiny v oblasti obnovitelných zdrojů energie. Jsme rádi, že naše vysoké standardy a profesionální služby přinášejí našim klientům skutečnou hodnotu." Ukrajina jako rychle se rozvíjející trh se sluneční energií má velký potenciál. Ukrajinská vláda zveřejnila svůj cíl na rok 2020 zvýšit podíl obnovitelných zdrojů energie ve srovnání s celkovou spotřebou energie z 3,8 % na 11 %. Aktivně investuje 3 miliardy eur (3,4 miliardy USD) do rozvoje solárního průmyslu. Ukrajina je již dlouho jedním z nejcennějších trhů společnosti Seraphim. V loňském roce firma dodala moduly o celkovém výkonu 1,2 MW do Izmailu jako další milník v historii solárních projektů. V budoucnu se společnost Seraphim bude aktivně účastnit rozvoje solárního průmyslu na Ukrajině. KONTAKT: Shirley Wang, +86-25-68731137, Shirley.wang@seraphim-energy.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.