Piercing do jazyka

Datum: 19.07.2010

Slovo piercing pochází z angličtiny, kde "pierce" znamená propíchnout. Piercing do jazyka je velice oblíben především u mladých lidí. Někteří nositelé se chtějí odlišovat od ostatních, jiní chtějí třeba jen provokovat tímto extravagantním šperkem.

Šperky, které jsou vsazeny v jazyku, se nazývají činky a zpravidla se vyrábí z chirurgické oceli 316L, která je antialergenní a cenově vychází velmi přijatelně. Sami se o tom můžete přesvědčit např. na www.Top-Piercing.cz, kde najdete celou řadu piercingu do jazyka.
Pokud se rozhodnete pro piercing do jazyka, zajděte si buď k lékaři či profesionálnímu piercerovi, který Vám jazyk propíchne. Doba hojení je poté cca 1 měsíc. V prvních dnech se doporučuje jíst především kašovitou stravu (jogurty), omezit ostrá a kořeněná jídla. Pro dobré hojení je dobré pít, resp. posrkávat studenou vodu, která nesmí obsahovat žádný alkohol.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.