Móda: Módní přehlídka Victoria's Secret s módními doplňky Aspinal of London

Datum: 17.06.2010

Absolutně dokonalá! Taková byla poslední módní přehlídka Victoria's Secret v New Yorku, na které byla k vidění přemíra luxusu a krásy. Victoria's Secret je jednou z nejznámějších značek luxusního spodního prádla.

Victoria's Secret si pro svou módní přehlídku vybrala luxusní doplňky Aspinal

Absolutně dokonalá! Taková byla poslední módní show Victoria's Secret v New Yorku, na které byla k vidění přemíra luxusu a krásy. Victoria's Secret je jednou z nejznámějších značek luxusního spodního prádla. Pro své proslulé velkolepé módní přehlídky si vybírá nejkrásnější světové top modelky „andělského vzhledu“ dokonale prezentující Victoria's Secret. Jako nejlepší model Victoria's Secret byla vyhodnocena podprsenka posetá více než dvěma tisícovkami skvostných briliantů a diamantů v barvě „champagne and cognac“, jejíž cena se pohybuje okolo tří miliónů dolarů.

Victoria's Secret a Aspinal of London

 

Victoria's Secret: Spojení s Aspinal of London

Aspinal of London je anglická značka luxusních módních doplňků. Modely Aspinal vynikají špičkovým zpracováním a jsou vyrobeny s nejvyšší pečlivostí. Nikoho proto nepřekvapí, že si Victoria's Secret vybrala právě Aspinal pro svou módní show. V části zaměřené na cestování předvedly modelky nejkrásnější modely Victoria's Secret společně s cestovními doplňky Aspinal. Na módním molu byl k zahlédnutí například cestovní toaletní kufřík Hepburn, růžový kožený deník nebo cestovní pouzdra Aspinal of London.

Victoria's Secret a Aspinal of London

 

Módní online nákupní centrum ARDE.CZ

Módní online obchod Arde Style Shop zkráceně Arde znamenal doslova revoluci! Když byl před několika lety zakládán, asi ještě tenkrát nikdo netušil, s jakým obrovským ohlasem se setká a že se z Arde stane nejvyhledávanější místo, kde u nás zakoupit luxus. Arde se rychle stalo symbolem pro módu nejvyšší kvality a mimořádně pestrý módní sortiment. Společnost Lithness provozující módní centrum Arde je oficiálním a výhradním dovozcem módního sortimentu Aspinal of London pro Českou republiku a Slovensko.

Všechny modely Aspinal prezentované na módní show Victoria´s Secret zakoupíte právě nyní na ARDE.CZ

Victoria's Secret a Aspinal of London

Přehrát video: Victoria's Secret a Aspinal of London

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.