ANTICELULITIDNÍ PRÁDLO-žhavá novinka na trhu !!

Datum: 13.12.2009

SVĚTOVÝ HIT V BOJI PROTI CELULITIDĚ JIŽ TAKÉ U NÁS DOMA !!!

Přinášíme žhavou novinku na našem trhu. Představujeme Vám spodní prádlo pro boj s celulitidou vyrobené ze speciálních vláken s aktivními biokrystaly.

Každá žena chce a má právo být krásná, i když jí to dnešní moderní doba a uspěchaný životní styl ve velké míře stěžují. Jedním z globálních problémů dnešní doby je CELULITIDA , také známá jako pomerančová kůže. Netvrdíme, že všechny problémy umíme vyřešit, ale CELULITIDU, s pomocí našeho anticelulitního prádla, porazit ano !!!

Přinášíme na český trh žhavou světovou novinku - anticelulitidní prádlo , které za Vás bude bojovat proti celulitidě, zmenšovat otoky a zlepšovat kožní metabolismus.

Aktivní odbourávání celulitidy

Trvalý efekt použití anticelulitidního prádla z naší nabídky je zaručen tím, že Bioaktivní vlastnosti produktů BioFir se neztratí a nezmění praním, ani při použití změkčovačů.
Aktivní BIO-Krystaly jsou plně obsaženy v materiálu příze, ze které je materiál pro prádlo upleten. Vlastnosti si udrží po celou dobu užívání.

Celkový výsledek v boji proti celulitidě je závislý na délce a pravidelnosti používání našeho anticelulitidního prádla. Výrobce doporučuje užívání minimálně 6 hodin denně a to po dobu nejměně 30ti dnů. Výrazně lepšího efektu lze dosáhnout při používání i v nočních hodinách, kdy se efekt projevuje dříve, díky odpočinku a regeneraci buněk.

Naše anticelulitidní prádlo tvaruje postavu a aktivně odbourává celulitidu

Jak aktivní krystaly BioFir fungují

Aktivní mikrokrystaly BioFir obsažené v mikrovláknu při kontaktu s pokožkou absorbují tělesné teplo, které je přeměněno na tzv. vzdálené infračervené paprsky, které stimulují buněčný metabolismus.
Při tomto procesu se uvolňuje oxid dusnatý, který způsobuje relaxaci hladké svaloviny cév. Díky tomu dochází k rozšíření jejich průměru a k průtoku krve. Tím je posilován i imunitní systém. Lepším krevním oběhem se zvyšuje hladina kyslíku v buňkách a pomáhá se celému kardiovaskulárnímu systému !

Aktivní krystaly zmenšují hrubost kůže
neboť pomocí lymfatického odvodnění pomáhají porazit celulitidu

Detaily mikrocirkulace. Původní obrázek na levé straně ukazuje prostupnost cév (hot spoty v červené barvě), které se zvětšily po biostimulaci mikrovláknem s aktivními biokrystaly. Infračervený obraz představuje dobrovolníky před a po používání prádla

Certifikát

Výrobce anticelulitidního prádla vlastní mezinárodně uznávaný prestižní certifikát Oekotex. Ten dokládá, že produkty při výrobním procesu nejsou napuštěny, ani neobsahují žádnou chemickou látku, která by mohla poškodit , nebo ublížit lidskému zdraví.

ANTICELULITIDNÍ PRÁDLO ZAKOUPÍTE NA E-SHOPU

 www.Blanka-spodnipradlo.cz

ZATOČTE S CELULITIDOU-OPRAVDU ÚČINNÉ.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.