Aktovka Markiaro získala prestižní ocenění za kvalitu v soutěži TOP MODEL 2010

Datum: 20.02.2010

Kožená manažerská aktovka Markiaro uspěla v prestižní soutěži TOP MODEL 2010 a získala zvláštní ocenění: Za vynikající dosaženou kvalitu ve zpracování, v použitých materiálech, v komfortu a v ergonomii. Aktovka Markiaro uchvátila odbornou porotu svým vysoce kvalitním zpracováním, designem a charismatem a potvrdila tak výjimečné kvality značky Markiaro.


Markiaro - soutěž top model 2010Soutěž TOP MODEL 2010 se konala v rámci 35. mezinárodního veletrhu obuvi a kožedělného zboží KABO 2010.

Soutěž každoročně vyhlašuje Česká obuvnická a kožedělná asociace ve spolupráci se společností Veletrhy Brno a časopisem TextilŽurnál.

Porota hodnotila 35 vystavených exponátů, jež do soutěže přihlásilo 16 vystavujících firem.


Odborná porota složená z předních designérů, profesorů odborných škol, ale také ze zástupců odborných časopisů zaměřených na módu a nestranných zástupců výroby a obchodu rozhodla o udělení zvláštní ceny za kvalitu za pánskou aktovku Markiaro s ohodnocením:

Exponát vyniká výjimečně kvalitním zpracováním usňového materiálu a vysoce sofistikovaným vnitřním vybavením. Aktovka má certifikát kvality a také certifikáty na 100% kvalitu materiálů použitých na její výrobu.
(Zdroj: BVV veletrhy Brno)

Manažerskou aktovku Markiaro do soutěže přihlásila společnost Lithness, spol. s r. o., která je výhradním dovozcem a distributorem značky Markiaro pro ČR a SR.








Markiaro - soutěž top model 2010

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.