Šperky bižuterie Jablonec

Datum: 15.12.2009

Šperky a náušnice jablonecké bižuterie vyráběné moderní technologií. Šperky módní bižuterie a náušnice přímo od výrobce bižuterie on-line za skvělých podmínek a s neustále doplňovaným sortimentem, velkoobchod bižuterie, šperky svatební bižuterie.

Nová filozofie ve výrobě a prodeji bižuterie

Rádi bychom Vám představili firmu BIJOUX TREND CZ s.r.o. jejímž hlavním cílem je, aby se bižuterie opět stala běžnou součástí života našich žen, které nebudou muset váhat nad zakoupením nějakého bižuterního šperku a zároveň jejich blízkých, kteří nebudou váhat zakoupit bižuterní šperk jako vhodný a zejména častý dárek. Během posledních let ceny bižuterních šperků. Distributoři proto rádi sahají po levné asijské bižuterii. Neuvědomují si však, že vysokou cenu netvoří cena výrobce, ale jejich nepřiměřené marže. Bižuterie od našich výrobců je však ve skutečnosti cenově téměř na stejné úrovni, o kvalitě nemluvě, a naši zruční a kvalitní výrobci bižuterie živoří, zejména pak prvovýrobci bižuterních polotovarů.  Distributoři si stále neuvědomují, že bižuterie si musí držet nízké ceny a vysoký prodejní objem. Obráceně to bohužel nefunguje.

Tohoto našeho cíle hodláme dosáhnout  za pomoci moderních technologií, které nám dnes dávají zcela nové možnosti jak při výrobě polotovarů bižuterie, tak při jejím finálním zpracování. Díky nim je možno udržet krok s levnými asijskými producenty bižuterie a mnohdy je i předstihnout ve všech směrech - cena, kvalita a zejména kreativita vzorů bižuterie.

Naše šperky představujeme v našem Bižuterie e-shopu, který téměř každý týden doplňujeme o nové vzory a barevné varianty našich  krásných bižuterních šperků. Budeme rádi, když ho navštívíte a nějaký krásný šperk si na našem bižuterie e-shopu zakoupíte nebo nás doporučíte svým známým, případně projevíte zájem podílet se na distribuci naší bižuterie. Rádi budeme také za Vaše náměty a připomínky, které nám můžete zaslat prostřednictvím námi uvedených kontaktů, nebo přímo se zapojit do diskusí k jednotlivým šperkům.

Před nákupem v našem Bižuterie E-shopu si prosím prostudujte obchodní podmínky, které slouží zároveň jako návod pro nakupování a najdete v něm tipy, jak si Váš nákup v našem Bižuterie e-shopu co nejvíce zjednodušit a urychlit .

Veškerá naše bižuterie je vyrobena z našich vlastních komponent, eventuelně z komponent lokálních jabloneckých výrobců bižuterie, včetně galvanizace, která je zdravotně nezávadná, bez použití niklu.

Záleží nám na tom, aby se výroba a prodej bižuterie v našem kraji rozvíjela a aby všeobecně známá slovní spojení Jablonecká bižuterie, Bižuterie Jablonec a Bižuterie Jablonecka, byly stále pojmem bižuterie, na který můžeme být pyšní.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.