Glamour Blouse, nová minikolekce ateliéru Variable

Datum: 11.12.2009

Především pro příznivce originální módy uvádí ateliér Variable první část své společenské minikolekce Glamour Blouse. Kompletní kolekce sestává z 10 modelů, z nichž první část je k vidění již v těchto dnech. Druhá čast kolekce by měla být uvedena v polovině ledna příštího roku.

Stejně jako loňské Pohlednice z Montmartru je i letošní kolekce Glamour Blouse zameřená společensky. "Na rozdíl od kolekce loňské, věnované především šatům a kabátům, je ta letošní zaměřená na blůzky, halenky a topy. Veskrze jde tedy o modely snadno kombinovatelné s již stávajícími kusy vašeho šatníku." - říká autorka, Blanka Schenkerová.

Nová kolekce se může již tradičně pochlubit nejen originalitou, vysokou kvalitou zpracování, ale i využitím luxusních a netradičních materiálů. "Všechny naše modely jsou vytvářeny jako originály, od každého pouze jeden kus. Díky tomu můžeme zajistit opravdu vysokou kvalitu zpracování a neopakovatelnost všech modelů." - dodává autorka kolekce.

Více informací můžete získat na internetových stránkách http://variable.cz, kde jsou k dispozici nejen fotografie, ale i podrobné popisy jednotlivých modelů.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.