Hodinky Omax a jiné

Datum: 14.07.2012

Fialový obchod s názvem Purpledogs.eu Vám přináší nové značky ve svém sortimentu hodinek. Všechno jsou to značky ověřené časem a mnoha zákazníky. Mezi ty nejvýraznější přírůstky v portfoliu pánských a dámských hodinek patří značky Omax, Excellanc, Akzent a Ice Star.

Značka Omax má dlouhou tradici výroby hodinek, která začala v roce 1946. Snahou této značky bylo prosadit se na poli automatických, mechanických a samonatahovacích hodinek. Během let se to této značce podařilo a momentálně se prodává na 5-ti kontinentech, v 66-ti zemích světa. Hodinky Omax přinášejí na trh technologii z dalekého východu (strojky z Japonska), a kromě toho, že jsou vodotěsné, tak tyto hodinky mají dlouhou životnost baterie, která díky speciálnímu strojku spotřebuje minimum energie.

Momentálně se v sortimentu značky Omax vyskytuje několik tisíc pánských hodinek a stejné množství hodinek dámských. Každý měsíc přicházejí na svět nové modely hodinek v min. počtu 50 modelů.

Pokud tedy i vy hledáte kvalitní pánské a dámské hodinky vyrobené prvotřídním výrobcem a ověřené miliony uživatelů po celém světě, tak Vaše hledání ukončí internetový obchod www.purpledogs.eu, který Vám poskytuje skvělou možnost získat tyto značkové hodinky za skvělě nízké ceny.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.