Dámské prádlo a plavky pro každou ženu najdete v e-shopu IVKA

Datum: 14.12.2009

V tomto e-shopu s dlouholetou tradicí vám můžeme nabídnout kvalitní prádlo a plavky převážně od českých výrobců. Můžete zde nakoupit nejen běžné velikosti prádla, ale hlavně elegantní a funkční prádlo větších velikostí. Najdete u nás značky TRIOLA, JANE, LITEX, ÚPAVAN, INFIORE, bezešvé prádlo AXIRYA a další zboží dle aktuální nabídky.

Hitem letošní sezóny je luxusní push-up nafukovací podprsenka Infiore PERLA. V košíčku je umístěn strojek, který přifouknutím zvětší a vytvaruje poprsí. Podprsenka vůbec netlačí, vypadá to tak, že je tam všitá taková vycpávka, která se dá stlačováním jednoho bodu přifouknout a držením druhého bodu a mírným tlačením na vycpávku opět upustit. Prostě si můžete regulovat, jaký chcete efekt push-up. Zároveň se Vám opticky zvětší poprsí. Pokud vycpávky více přifouknete, je tato podprsenka vhodná i pro velikost košíčků A. Perfektní push-up efekt! Navíc jsou součástí výrobku variabilní odepínací ramínka, které je možné nosit klasicky, křížem nebo jedno za krk.

Bezešvé prádlo AXIRYA je žádáno převážně kvůli perfektnímu materiálu, který je vysoce elastický, ale zároveň prodyšný a příjemný na běžné nošení. Nejžádanějším zbožím této značky se stala bezešvá podprsenka SOFT a stahovací kalhotky.

Firma TRIOLA nabízí velký výběr opravdu kvalitního a elegantního prádla a plavek. Mezi nejžádanější modely patří vyztužené podprsenky začínající číslem 22, které nádherně drží a tvarují i větší poprsí. Střih této podprsenky má firma TRIOLA patentován. Dále si zákaznice velmi oblíbily zmenšující podprsenky jak s kosticemi, tak i bez kostic a rády se k nim vracejí.

Pro lepší orientaci v podprsenkách TRIOLA nabízím tuto pomůcku:

začínající číslem 22 - vyztužené podprsenky se šitými kulatými košíčky

začínající číslem 23 - push-up tvarované vyztužené bezešvé podprsenky

začínající číslem 29 - vyztužené bezešvé podprsenky s kulatými košíčky

začínající číslem 21 - nevyztužené šité podprsenky s kulatými košíčky

začínající číslem 28 - zmenšující nebo bezešvé nevyztužené podprsenky

začínající číslem 14 - nevyztužené podprsenky bez kostic

Podprsenek TRIOLA je samozřejmě více, ale tato tabulka vám usnadní prvotní orientaci při hledání vhodného střihu podprsenky.

Ještě před koupí spodního prádla přes internet je dobré se přeměřit a svoje míry porovnat s velikostní tabulkou na našem e-shopu. Předejdete tak mnohdy zbytečné výměně zboží z důvodu špatně zvolené velikosti.

www.pradlo-plavky-ivka.cz

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.