Kabelky podzim/zima 2010: rock kabelky, metal, punk

Datum: 30.09.2010

ARDE.CZ: Ještě váháte, jaké jsou nejžhavější módní trendy pro kabelky podzim/zima 2010? Rozhodně kabelky punk, metal a rock!

Punk, rock kabelky ARDE.CZ
Nejžhavější módní trendy podzim/zima 2010

http://www.arde.cz

Naprosto úchvatné kabelky ve stylu punk, rock dominují letošnímu roku, nemějte žádné zábrany! Tyto punk kabelky jsou jako stvořené pro rebelky a nespoutané ženy. V moderním trendy pojetí s britskou vlajkou v retro fashion stylu punk nenechají nikoho na pochybách. Extravagantní lakovaná kůže na přední straně doplněná hadí kůží a kovovými doplňky činí z těchto punk kabelek absolutně dokonalý fashion doplněk.

Punk kabelky

Závěrečný dojem umocňuje kontrast mezi extravagancí a jemností: vnitřní protor kabelky je vykládaný jemným semišem. Užijte si letošní podzim a zimu s kabelkami z Arde.cz, rock metal punk kabelky Vám vlejí novou energii do žil.

http://arde.cz/pro-zeny/kabelky-a-psanicka/britska-psanicka

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.