Oblečky pro psy: sladký polibek múzy

Datum: 24.09.2010

Návrháři psí módy značky Louisdog tvoří, jako kdyby psali poezii. Skládají verš k verši, šev k švu a pod rukou jim vznikají romance jak od Hrubína. Její oblečky pro jsou jako poetická vyznání.

Už jen názvy pro oblečky z jejich podzimní kolekce vás pohladí po uších: oboustranné bundičky, které slibují příjemné teplo i sibiřských mrazech, se jmenují Romantic Snow – a vám se při pohledu na ně vybaví zasněžený zámecký park, který můžete sledovat skryta za oknem s krbem za zády.

Měkoučké kabátky v barvách sladké smetany se jmenují Popelka a tyto oblečky jsou určeny všem pohádkovým hrdinkám. Schovají oblečky z oříšku, a když váš pejsek ztratí botičku, určitě si vás všimne sám princ.

A tím novinky nekončí – ještě jsou tu oblečky s názvem Honey Bunny v barvě pampeliškového medu. Oslaďte si čaj a vypravte do svého pejska na procházku po zasněžených cestách.

Oblečky značky Louisdog můžete zakoupit na stránkách internetového obchodu Pejsek-in.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.