ARDE.CZ: Finále Business (duo) Proměny

Datum: 17.09.2010

Online manažerské centrum ARDE.CZ vám přináší Projekt Business (duo) Proměny, jehož cílem je představit podnikatelům, manažerům a zaměstnancům ve firemní správě různé typy firemních kultur a předvést jejich ideální reprezentanty. Více na www.facebook.com/arde.cz

Projekt je určený všem, kteří chtějí budovat svojí kariéru nejen na znalostech a dovednostech, ale uvědomují si, že klíčem k úspěchu je také odpovídající vzhled. Právě o dokonalé profesní image je totiž možné říci, že "otevírá dveře " v další kariéře.

Postupně vám představíme 8 finálových párů (ženu a muže z jedné společnosti), kteří podstoupí kompletní změnu image a k jejichž business proměně významně přispějí manažerské doplňky z ARDE.CZ. O vítězi budete moci rozhodnout i vy hlasováním.

SLEDUJTE BUSINESS PROMĚNY NA FB: www.facebook.com/arde.cz

Dnes představujeme 1. pár: Báru a Marcela

Proměna Marcel

 

Proměna Marcel

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.