Psí oblečky vám projasní podzimní dny

Datum: 05.09.2010

Zamlžená rána jako ze šumavských slatin, zamračená odpoledne jako počasí v Irsku a sychravé večery, jaké bývají na Vysočině – to nás již brzy čeká. Jenže majitelé pejsků vědí, že venčit se musí, i když všude kolem vládne psí počasí, do kterému se nikomu nechce.

Pokud váš čtyřnohý miláček bude i přesto trvat na dlouhých procházkách, měli byste mu pořídit hřejivé psí oblečky.

Města se zahalí do elegantní, ale trochu nudné černé, oblohu přikryjí tmavě šedé mraky a parky upadnou do podzimní letargie. Je vám už jen z té představy zima a ztratili jste náladu cokoli podnikat? Nevzdávejte se a prozařte si podzimní dny: pořiďte svému mazlíčkovi pestrobarevné psí oblečky, při kterých se vám okamžitě vybaví letní vzpomínky.

Vaší malé koketce, které sluší roztomilá nevinnost, pořiďte bundičku v barvě šťavnatého pomeranče, vaší slečně, která si potrpí na ženskost, kupte měkký kabátek v barvách písečné pláže a rošťákovi, kterému je každé vodítko krátké, vyzkoušejte vestičku v barvě letní oblohy.

Vůbec se nemusíte držet zkrátka, popusťte uzdu svojí fantazii – na stránkách internetového obchodu naleznete psí oblečky v barvách, jaké jen budete chtít. Klikněte na pejsek-in.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.