Oblečky na psy dobývají módní svět

Datum: 31.08.2010

Módní trendy hlásí masivní útok a z říše lidí už útočí i na svět zvířat. Asi nejvíce se objevují v novém módním hitu, jímž jsou oblečky na psy.

Být in není jednoduché. Trendy se mění častěji než aprílové počasí a světoví návrháři se snaží být pokaždé sví a originální. A vy pak musíte hledat a vybírat, jaký styl se k vám nejlépe hodí.

A podobné dilema teď vrhlo i do říše pejsků – jaké oblečky na psy k nim nejlépe ladí?

V potaz je potřeba brát několik různých kritérií.

  1. Módní trendy. Určují barvy, které se budou nosit, střihy i doplňky.
  2. Vaše povaha: i vy přece musíte být se svým pejskem sladěni.
  3. Nejdůležitějším hlediskem je povaha vašeho pejska. Především jemu se oblečky na psy musí líbit a on se v nich musí cítit dobře.

 A tak i na ulici můžete potkat sympatické mladíky, kteří si na obojku s kamínky Swarovski vedou pyšné čivavy v růžových šatičkách, slečny, kterým ještě nebylo osmnáct a které jsou následovány drsnými jokšíry s obojkem s přívěskem ve tvary lebky, nebo noblesní dámy, po jejichž boku kráčí naháči v nepromokavých vestičkách s bambulemi.

Všechny tyto oblečky na psy (a mnohem víc) naleznete na stránkách internetového obchodu Pejsek-in.cz. Stačí jen jediné kliknutí a rázem zjistíte, co se nosí ve zvířecí říši.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.