Pohodlí znamená domácí úbory

Datum: 11.08.2010

Všude dobře – doma nejlépe. To je stále potvrzovaná pravda. Doma se můžeme uvolnit a hodit všechny starosti za hlavu. Ve své oáze klidu nám záleží nejvíce na pohodlí. A to se týká také oděvů.

Cítíme se dobře spíše ve volnějších oděvech zejména z jemnějších tkanin. Proto jsou ideálním oblečením pro domácí nošení domácí úbory. Byly navrženy tak, aby se staly oblíbeným typem oblečení pro domov. Domácí úbor a pohodlí jdou ruku v ruce.

Nabídka v e-shopu Prádlo-Elegant zahrnuje nejlepší zboží evropského trhu. Domácí úbory vyráběné pod značkou DKaren jsou komplety horního a dolní dílu – bundičky a kalhot s dlouhými nohavicemi. Jsou vyrobeny z kvalitního veluru a vyhotoveny v několika barevných variacích.

Komplet se skládá z kalhot s mírně rozšířenýma nohavicema s pružným pasem. Bundička s kapucí na zipový uzávěr skrývá praktické kapsy.

Domácí úbory jsou vyrobeny z látky, která má vynikající vlastnosti, které neztrácí ani po několikerém vyprání. Velur je synonymem hebkosti, měkkosti a jemnosti. Jedná se o velice oblíbený materiál pro svou příjemnost na dotek, částečnou elasticitu a jemnou hřejivost.

Domácí úbory mohou mít i širší využití - jsou vhodné pro sport nebo mohou sloužit jako teplé pyžamo.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.