Proč být partnerem věrnostního programu oceněného Superbrands

Datum: 17.04.2018
Praha 17. dubna 2018 (PROTEXT) - Sphere je největší věrnostní program v České i Slovenské republice. Na trhu je již 23 let a propojuje 10 000 obchodních partnerů s velkou skupinou držitelů karet. Co dělá Sphere tak silným konkurentem na poli věrnostních programů? 1. Velká...
Praha 17. dubna 2018 (PROTEXT) - Sphere je největší věrnostní program v České i Slovenské republice. Na trhu je již 23 let a propojuje 10 000 obchodních partnerů s velkou skupinou držitelů karet. Co dělá Sphere tak silným konkurentem na poli věrnostních programů? 1. Velká věrnostní základna Firmám přináší Sphere možnost zapojit se do již existujícího a zaběhlého věrnostního programu. Získat věrnostní základnu a nabídnout klientům výhody na své zboží a služby. Stejně tak na zboží a služby všech 10 000 obchodních partnerů Sphere. Držitelé karet se obrací přímo na zákaznickou podporu Sphere. Žádná administrativa, žádné starosti navíc! 2. Benefit pro klienty, zaměstnance i obchodní partnery Se Sphere si přijde na své každý. Držitel karty s logem Sphere najde atraktivní výhody v oblasti sportu, kultury a vzdělávání či cestování a mnoha dalších oborech. S kartou Sphere si můžete hýčkat klienty i zaměstnance. Výhody si mohou užívat jak v Čechách, tak na Slovensku. Zklamáni nebudou ani milovníci online nakupování. Výhody lze uplatnit také ve více než 1200 e-shopech. 3. Atraktivní novinky osloví všechny generace Mobilní aplikace se postará, aby vám neunikly žádné speciální nabídky. V mobilní aplikaci můžete mít nyní i elektronickou kartu! Elektronická karta Sphere je poslední novinkou věrnostního programu. Svou elektronickou kartu máte stále v kapse, ve svém mobilu. Stejně jako plastová karta vám poskytne výhody v rozmezí pět - 30 % u všech 10 000 obchodních partnerů. Nabídněte svým zákazníkům novou možnost a splňte přání a požadavky i těch nejnáročnějších. Pro další informace nás neváhejte kontaktovat: email: obchod@sphere.cz telefon: +420 241 710 502
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.