Váhy - jejich rozdělení a servis

Datum: 22.06.2010

Sartalex nabízí několik druhů profesionálních digitálních vah pro použití v průmyslu, zdravotnictví, zlatnictví, školství i dalších odvětvích. V článku si představíme základní portfolio firmy a váhy si také rozdělíme.

Společnost Sartalex spol. s r.o. nabízí několik druhů profesionálních digitálních vah pro různé oblasti užití od zlatnictví přes školní laboratoře a zdravotnictví až po precizní měření v průmyslu. V principu jsou dodávány dva základní typy - váhy průmyslové a laboratorní (včetně analytických). Z pohledu značek pak distribuuje Sartalex především váhy společností Sartorius, Acculab a Denver.

Sartorius je aktuálně nejen předním světovým výrobcem laboratorních, analytických a průmyslových vah, ale také producentem kvalitní filtrační techniky. Pro své váhy dodává i kalibrační závaží včetně certifikátů. Acculab je členem výrobní skupiny Sartorius, dodává především váhy pro laboratoře a všechna odvětví průmyslu (např. poštovní váhy, farmaceutický, chemický průmysl aj.). Dalším členem skupiny Sartorius je výrobce Denver, který se taktéž zabývá výrobou laboratorních vah. Sartorius nedávno představil novou řadu profesionálních vah Cubis, jež svojí modulární koncepcí umožňují kombinovat 3 displejové ovládací jednotky, 24 vážících modulů, 4 kryty proti průvanu a 6 datových rozhraní. Tímto způsobem lze sestavit jednoduchou, na ovládání nenáročnou váhu, nebo naopak, vybudovat profesionální váhu s nejvyšším možným vybavením.

Firma Sartalex zajišťuje kromě samotného prodeje ve svém internetovém obchodě i vlastní servis, opravy a kalibrace vah - zejména pak u výrobků firem Sartorius, Acculab a Denver po celém území ČR. Svá servisní střediska má v Praze, Brně, Ústí nad Labem, Liberci a Frýdku-Místku.

V Ústí nad Labem pracují dva technici, v ostatních střediscích pak pouze jeden. Celkem se tedy jedná o šest techniků, kteří jsou pravidelně školeni přímo u výrobce Sartorius v Goettingenu. Sartalex vynakládá nemalé finanční prostředky na školení, vzdělávání a softwarovou podporu. Technici jsou vybaveni aktuálním softwarem pro opravu vah. Pokud poptáváte servis pro Vaše váhy výše uvedených značek, zajímejte se o kompetentnost servisního technika, který Vám nabízí své služby. Zjistěte si, zda je vybaven alespoň certifikátem o školení u výrobce Sartorius, případně zda má přístup do placené softwarové podpory výrobce. Jen tak předejdete nekompetentním zásahům nevyškolených techniků, které mohou způsobit znehodnocení Vaší váhy. Bez zapojení třetí osoby nebo firmy Vám Sartalex také dodá náhradní díly od výrobců k vahám značek Sartorius a Acculab.

V ceně vah nad 20 000 Kč bez DPH, je již započítán dovoz váhy na místo určení v ČR, její vybalení, uvedení do provozu, kalibrace a krátké zaškolení obsluhy jedním ze specializovaných techniků. V případě záruční opravy je pro každou váhu uvedenou tímto způsobem do provozu jednoznačně určen technik, který závadu odstraní (dle podmínek v záručním listě). V případě uzavření smlouvy s tímto technikem provádí technik pravidelný servis váhy včetně její kalibrace. Kalibrace vah je prováděna závažím, které je dle zákona ověřeno (navázáno) na závaží ČMI (Český metrologický institut). Kontakty na naše specialisty a technickou podporu najdete na webu.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.