Partneři CardHouse pro výrobu a tisk plastových karet

Datum: 18.06.2010

CardHouse působí na českém trhu plastových karet a pro ně určených tiskáren. Zabývá se technologií určenou pro identifikaci osob, oblastí RFID, věrnostních a čipových karet. V tomto článku bychom rádi prezentovali dodavatele a partnery společnosti CardHouse s.r.o.

Společnost CardHouse s.r.o. dodává na český trh pečlivě vybraný sortiment tiskáren plastových karet a technologií určených pro jednoznačnou identifikaci osob od předních světových výrobců. Léta práce a průběžného získávaní cenného knowhow v oblasti autorizačních systémů nám pomáhá zajišťovat trvale udržitelný rozměr naprosto seriózního dodavatele podobných bezpečnostních řešení v ČR v očích našich zákazníků. Rádi bychom Vám představili naše partnery a dodavatele prvotřídních produktů v oblasti identifikačních produktů.

Společnost Zebra Technologies Corporation je světovou jedničkou v oblasti tiskáren plastových karet. Denně je na celém světě vytisknuto přes 1,5 milionu plastových karet právě na tiskárnách Zebra. Díky partnerství se společností Cardhouse s.r.o. jde také o nejprodávanější tiskárny na českém trhu. Zebra nabízí kompletní nabídku tiskáren plastových karet od těch nejmenších až po tiskárny s velmi vysokou úrovní zabezpečení tiskového procesu a zároveň disponuje početným týmem designérů a při vývoji nových technologií spolupracuje s dalšími leadery v oblasti tisku.

Další z našich partnerů, firma Evolis, produkuje široký sortiment tiskáren plastových karet skvěle vybavených pro možnost volitelného rozšíření o magnetické, kontaktní i bezkontaktní kódování. Tiskárny Evolis jsou velmi oblíbené pro nadstandardní kvalitu tisku, spolehlivost a nízké provozní náklady. Evolis si klade za cíl vyrábět tiskárny spolehlivé a nenáročné na obsluhu a také vychází vstříc požadavkům na zakázková řešení a úpravy sériově vyráběných modelů. Předností značky Evolis je možnost implementace nejrůznějších HW řešení třetích stran, zejména pokud jde o technologie čipových karet. Společnost Cardhouse s.r.o. je přímý distributor a certifikované servisní centrum značky Evolis pro ČR.

Digital Identification Solutions GmbH je skupina světových výrobců identifikačních řešení. Společnost má prodejní, marketingová a servisní centra v Evropě, Asii a USA. Díky celosvětové síti certifikovaných partnerů může Digital Identification Solutions poskytnout plnohodnotné řešení pro zákazníky kdekoliv na světě. DIS je vlastníkem obchodní značky EDIsecure® a soustředí se na dodávky ucelených řešení produkce a managementu identifikačních karet. Na rozdíl od jiných výrobců klade velký důraz na míru přidané hodnoty a její produkty jsou skutečnou špičkou na trhu. Nezi nejprodávanější produkty značky EDIsecure® patří tiskárny s unikátní technologií nepřímého tisku, tzv. Re-transfer

Datastrip je jedním z předních dodavatelů software pro 2D čárové kódy, hardware a biometrických verifikačních zařízení, včetně softwarového vývojového nástroje (SDK) Datastrip 2D / Superscript 2D pro 2D čárové kódy s vysokou hustotou; handheld terminálu DSVerify 2D s integrovaným snímačem 2D čárových kódů, čipových karet, pasů a otisků prstů. Datastrip a jeho integrátoři přináší komplexní řešení pro tvorbu ID karet, e-pasů, identifikačních či řidičských průkazů, hlasovacích, finančních a zdravotních ID karet, rodných listů a podobných ID dokumentů stejně jako biometrických verifikačních systémů.

Společnost Comprehensive Identification Products, Inc. vyrábí, na zakázku upravuje a distribuuje širokou paletu identifikačních produktů a řešení včetně vybavení sloužícího ke zpracování identifikačních karet, kartových tiskáren, software, dodávek a příslušenství výrobku jakéhokoliv druhu. Typicky jde například o šňůrky, roloklipsy se jmenovkami/visačkami nebo pouzdra na visačky či jmenovky. S více než 3500 položkami na skladě a schopností designu na zakázku + výrobou produktů splňujících specifické požadavky zákazníka drží společnost Comprehensive Identification Products pozici uznávaného leadera a odborníka ve svém oboru.

Tiskárny ID karet Nisca jsou na trhu již od roku 1994 a přinášejí spolehlivé řešení pro jednotlivé společnosti i celé státy. Team Nisca - prodejní, servisní a marketingová součást spol. Nisca je obchodní jednotkou Kanematsu USA, Inc., jedné z nejstarších obchodních společností v Japonsku, založené v roce 1889. Mezi hlavní obchodní zaměření Kanematsu patří produkty informačních technologií, elektronika, chemie, výroba léčiv, textilní výroba, speciální kovy, potraviny a letectví.

Nyní již znáte nás i naše dodavatele. Pokud Vás náš sortiment plastových karet a jejich tiskáren zajímá, pak navštivte náš web, kde se dozvíte ještě mnohem více.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.