Nový Market Manager společnosti Imperial Tobacco CR

Datum: 16.11.2017
Praha 16. listopadu (PROTEXT) - Distributor tabákových výrobků, společnost Imperial Tobacco CR, s.r.o., obsadil od 1.11.2017 pozici Market Managera pro ČR. Novým Market Managerem pro ČR se stal Karel Pavko, který zodpovídá za veškeré obchodní aktivity v rámci České Republiky....
Praha 16. listopadu (PROTEXT) - Distributor tabákových výrobků, společnost Imperial Tobacco CR, s.r.o., obsadil od 1.11.2017 pozici Market Managera pro ČR. Novým Market Managerem pro ČR se stal Karel Pavko, který zodpovídá za veškeré obchodní aktivity v rámci České Republiky. Karel získával své 20leté manažerské zkušenosti řízením KAMs, field, trade marketingu, marketingu a business developmentu ve společnostech Procter&Gamble, Bell CR, Agrofert a naposledy v Jan Becher-Pernod Ricard. Karel je absolventem VŠE v Praze a MBA na University of Pittsburgh, je ženatý a má 3 děti. Kontakt: Jana Bártová IMPERIAL TOBACCO CR, s.r.o. e-mail: jana.bartova@cz.imptob.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.