Zahájení lyžařské sezóny v Harrachově

Datum: 09.12.2016
Harrachov (Semilsko) 9. prosince (PROTEXT) - Přípravy na zimní sezónu v Harrachově vrcholí. Sportovní areál přivítá první návštěvníky již v pátek 9.12.2016. Příští týden v sobotu 17.12.2016 pak proběhne v areálu i slavnostní Skiopening plný atrakcí pro návštěvníky....
Harrachov (Semilsko) 9. prosince (PROTEXT) - Přípravy na zimní sezónu v Harrachově vrcholí. Sportovní areál přivítá první návštěvníky již v pátek 9.12.2016. Příští týden v sobotu 17.12.2016 pak proběhne v areálu i slavnostní Skiopening plný atrakcí pro návštěvníky. Díky příznivým klimatickým podmínkám se podařilo vytvořit dostatečné množství technického sněhu a na svazích leží komfortní vrstva sněhové pokrývky. V provozu budou od pátku lanová dráha DELTA a lanový vlek DOPLÍK- otevřena bude sjezdovka Červená II. "Jsme připraveni, nízké teploty nám umožnily intenzivně zasněžovat a na sjezdovce Červená II. leží od 30 do 40 cm technického i přírodního sněhu, věříme, že je to dobrý základ a přibude k němu během prosince další přírodní sníh. Předpověď nám i návštěvníkům přeje," říká ředitel Skiareálu Jiří Krejčí Lanová dráha prošla rozsáhlou kontrolou, aby se eliminovaly poruchy i případná zranění. Sněhová děla jsou stále v plném nasazení a sjezdovky jsou zabezpečeny sítěmi a matracemi pro bezpečí lyžařů a snowboardistů. Ceny skipasů se oproti loňskému roku nezměnily. Návštěvníci mohou využít slevové karty Harrachov Card, kterou získají zdarma, pokud se ubytují v některém členském zařízení Sdružení pro rozvoj cestovního ruchu, případně si mohou kartu zakoupit online nebo přímo v Harrachově. Na vánoční a silvestrovský provoz je připravena i oblíbená bobová dráha Harrachov, a to i s příjemným benefitem pro lyžaře. "V rámci spolupráce obou společností budou mít lyžaři po celou zimní sezónu k dispozici k jednomu z tarifů skipasu i jednu jízdenku na bobové dráze zdarma," odpovídá na otázku předseda představenstva společnosti První bobová a.s. Vít Moudrý. Harrachov, tradiční horský resort a hlavní město západních Krkonoš, je i s novinkami dobře připraven na první velký turistický nápor letošní zimy. Lenka Angelika Tichá, tisková mluvčí, 604236757, ticha@cuscz.cz Vít Moudrý, předseda představenstva První bobová a.s., 602 341 227, santori@volny.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.